Cryolipolyse

Cryolipolyse

Heb jij ook ondanks dat je sport en/of dieet dat die bepaalde zone niet wordt zoals jij wilt? Zoek je al een tijd naar een methode om eindelijk van dat ongewenste 'vetrandje' af te komen? Lees snel verder, Arioque Esthétique heeft dé oplossing voor jou!

Wat is cryolipolyse?

Plaatselijk vet verwijderen zonder operatie en hersteltijd Cryolipolyse is een geavanceerd en effectief methode om het lichamelijk contour te verbeteren. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, door dit proces worden de vetcellen afgebroken, dit wordt apoptose genoemd. De dode vetcellen worden door een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Het is voor mannen en vrouwen mogelijk.

Hoe werkt cryolipolyse?

Wij hebben de nieuwste techniek in huis om jouw figuur te verbeteren. Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel veilig en nauwkeurig gekoeld, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen. En weg=weg bij het bevriezen van vetcellen.
Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20%.

Wetenschappelijk onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen. Zonder het risico en de hersteltijd van een operatie.

Hoe voelt cryolipolyse?

Het is geheel pijnloos. Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie rusten, een boek lezen of internetten.

Aantal behandelingen cryolipolyse:

Over het algemeen is men al na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Hierdoor heb je blijvend resultaat.

De voordelen van cryolipolyse:

– Vet definitief weg
– Wetenschappelijk onderbouwde technologie
– Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
– Pijnloze behandeling
– Zeer veilig en effectief
– Geen herstelperiode, je kunt direct doorgaan met je bezigheden
– Geen bijwerkingen
– Snelle behandeling, van maar 1 uurtje
– Een figuurcorrectie zonder naalden of operatie
– Zonder een speciaal dieet
– Zonder ‘jojo effect’
– Je verliest gemiddeld 20% per behandeling
– Plaatselijk te behandelen, dus daar behandelen waar de ‘probleemzone’ is
– Blijvend resultaat
– Mogelijkheid om tot 4 behandelkoppen tegelijkertijd te behandelen

Ben je benieuwd wat een cryolipolyse behandeling voor jou kan doen?

Neem dan contact op door te bellen naar 06.3441 1863. Ik sta je graag te woord. Wanneer je liever teruggebeld wilt worden om een afspraak te maken, kun je via het contactformulier jouw gegevens achterlaten.

Uiteraard kun je ook via de onderstaande knop een on-line afspraak maken.