fbpx
Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Fractionele Microneedling

Fractionele Microneedling, een twee in één behandeling!

Tijdens een behandeling met het Fractionele Microneedling (RF microneedling) apparaat, worden twee technieken samengebracht. Met dit nieuwe apparaat kunnen we namelijk zowel de microneedling behandeling als de radiofrequentie in één handeling uitvoeren. Dubbel zo effectief dus!

HIFU

Microneedling en Radiofrequentie in één!

Een microneedling behandeling zorgt voor een verbetering van littekens, acne, melasma, UV-schade en rimpels. Het is een techniek waar je met piepkleine naaldjes minuscule gaatjes in de huid maakt. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en via deze gaatjes kan de huid werkzame stoffen beter opnemen. Radiofrequentie is een veelgebruikte techniek om de huid te liften. Bij een slappe en gerimpelde huid behaal je met deze behandelingen mooie resultaten. De huid wordt strakker en minder slap, waardoor rimpels verminderen. De straling van radiofrequentie dringt door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het onderliggende weefsel. Als reactie op die warmte vormt de huid collageen en raakt beter doorbloed. Dit geeft een strakkere en stevigere huid als resultaat.

Fractionele Microneedling

Met RF microneedling worden bovengenoemde behandelingen met één apparaat in één handeling gecombineerd. De behandeling draait om een betere doorbloeding en de aanmaak van collageen. Je kunt met deze behandeling rekenen op het beste resultaat. De positieve effecten op je huid zul je kort na de behandeling al kunnen merken, maar het uiteindelijke resultaat van deze behandeling is na 3 maanden het beste zichtbaar. Je moet dus even geduld hebben, maar je zult zien dat je huid steeds meer zal gaan stralen. Aangezien deze behandeling niet invasief is kun je de behandeling indien gewenst al na één maand herhalen.

Boek nu een RF microneelding behandeling!

Ontdek nu de wereld(en) van Fractionele Microneedling (RF microneedling)!
Plan een intakegesprek en laat je informeren over de mogelijkheden. Voorafgaand aan de Fractionele Microneedling behandeling zullen we samen kijken welke behandelingsinterval het beste bij jou past.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de Fractionele Microneelding behandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 06.34411863

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

HIFU behandeling  
Wallen/ Oogleden (boven of onder) € 110
Wangen/Decolleté € 130
Hele gezicht € 299
Gezicht en hals € 350
Gezicht, hals en decolleté € 400

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Swammerdamlaan 15 7002 HP
  Doetinchem
  Tel: 06.34411863
  E.: info@arioque.nl

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 10:00 – 18:00
  di-do 10:00 – 20:30
  za 09:00 – 15:00
  zo gesloten

  Arioque Esthétique is per 5 oktober 2023 permanent gesloten na het overlijden van Arioque.  Onze condoleances aan de familie en vrienden in deze tijd van rouw.

   

  Arioque Esthétique encerrou suas atividades permanentemente em 5 de outubro de 2023, após o falecimento de Arioque. Nossas condolências à família e amigos neste momento de luto.

  Powered by