fbpx
Ooglift Zonder Operatie

Hoe veilig zijn injectables?

Steeds meer mensen kiezen voor een gezichtsbehandeling met fillers en injectables. Het is dan ook niet vreemd dat het aantal aanbieders van dergelijke behandelingen stijgt. Wij merken in onze kliniek dat er toch ook behoefte is aan meer duidelijkheid over de veiligheid van fillers en injectables. Om de meeste vragen over deze gezichtsbehandelingen te kunnen beantwoorden publiceren wij deze blog. Arioque Esthétique onderscheidt zich op het gebied van deskundigheid, kwaliteit en veiligheid op dit gebied. Wij zijn een gespecialiseerde privékliniek en beschikken over het ZKN-keurmerk. Bovendien werken we enkel met ervaren BIG-geregistreerde artsen. Ook de producten die wij gebruiken in onze behandelingen tegen rimpels, plooien en overmatig zweten zijn van hoge kwaliteit.

Rimpels verwijderen met injectables is veilig

Wanneer we ouder worden ontstaat er volumeverlies in ons gelaat. Hierdoor kunnen gezichtscontouren veranderen. Er ontstaan rimpels en plooien. Zowel vrouwen als mannen willen er tegenwoordig graag goed en verzorgd uit blijven zien. Ook naarmate we ouder worden. Een rimpelbehandeling met injectables is hiervoor de perfecte oplossing. Het toepassen van injectables is veilig en verbetert de contouren in ons gelaat. Kies dan wel voor een specialist op dit gebied zodat je zeker de juiste behandeling ontvangt met de beste producten. Wij krijgen vaker de opmerking dat een dergelijke behandeling goedkoper is bij een andere aanbieder. Dit betekent in de praktijk meestal dat er gebruik gemaakt wordt van verdunde producten. Of dat de behandeling wordt uitgevoerd met B merk producten. Het resultaat dat je na het zetten van goedkope injectables hebt zal daarom minder effectief en minder langdurig zijn.

Met de gebruikte techniek bij Arioque Esthétique kunnen we niet alleen rimpels effectief laten verdwijnen. We kunnen ook het overmatig zweten tegengaan!

Lichaamseigen afbreekbare en veilige stoffen

Arioque Esthétique gebruikt in de fillers lichaamseigen afbreekbare producten. Dit zijn dus tijdelijke fillers die op den duur door het lichaam zelf op natuurlijke wijze worden afgebroken. De injectables verzachten de tekenen van huidveroudering. Daarnaast brengen ze het volume weer terug in het gezicht. Vanzelfsprekend kun je er bij ons van uitgaan dat de behandeling met deze veilige injectables in een hygiënische ruimte plaatsvindt. De nazorg die je ontvangt na de behandeling is uitstekend. Voor een prijsoverzicht zie injectables prijzen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, ontvang een kortingscode en boek een behandeling om huidveroudering tegen te gaan!

  Waarom kies je voor injectables in onze kliniek?

  • Arioque Esthétique heeft een ZKN keurmerk en staat garant voor een hoge kwaliteit van medische zorg.
  • Wij hanteren korte wachttijden.
  • We geven enkel efficiënte maar persoonlijke medische behandeling.
  • Het consult, de behandeling en de controle wordt uitgevoerd door BIG geregistreerde artsen.
  • Bij ons vind je enkel goed geregistreerde A-merken producten.
  • Wij gebruiken enkel tijdelijke fillers gemaakt van lichaamseigen stoffen.
  • Je ontvangt na de behandeling een kaart met daarop aangegeven welke injectable er is toegepast.
  • Wij hebben een zeer hoge klanttevredenheid, de meeste mensen komen voor vervolgbehandelingen wederom naar Arioque Esthétique.
  • Arioque Esthétique is een laagdrempelige en toegankelijk kliniek, je treft geen volle wachtruimte aan, wij accepteren je privacy.
  • Wij bieden zowel voor, als tijden en na de behandeling hoge kwaliteit van zorg.

  Wil jij ook behandeling ondergaan om huidveroudering tegen te gaan door middel van injectables? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, ontvang een kortingscode en boek een behandeling!

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *