Je onderkin verwijderen zonder operatie

an hun onderkin, ook wel “dubbele kin” genoemd. Er zijn meerdere oorzaken van een onderkin aan te wijzen. De belangrijkste zijn ouderdom, gewichtstoename en erfelijkheid. Bij Arioque Esthétique kun je terecht indien je je onderkin weg wilt laten halen, zonder operatie.

Dit doen we middels minuscule naaldjes waarmee we deoxycholinezuur inbrengen. Dit zuur wordt door het menselijk lichaam aangemaakt helpt met het afbreken van lichaamsvetten. Het effect op het verminderen of verwijderen van je onderkin door deze behandeling is inmiddels ruimschoots bewezen. Na twee tot vier behandelingen is het gewenste resultaat al bereikt. Een behandeling met deoxycholinezuur kan worden gezien als een goed alternatief voor liposuctie.

 

 

 

Voordelen van deze behandeling

Deze niet-operatieve behandeling voor verwijdering van je onderkin kent meerdere voordelen:

 

  • Het overtollige vet wordt snel en vakkundig weggewerkt
  • Er is geen operatie nodig
  • De hersteltijd is kort
  • Deoxycholinezuur is een natuurlijke, lichaamseigen stof en is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration)

Indien je een dergelijke behandeling overweegt, dan zal onze huidspecialist in overleg bepalen of de behandeling geschikt voor je is. Zo kijkt hij naar je gezondheid en vanzelfsprekend naar de noodzaak van de ingreep (de aanwezigheid van overtollig vet onder de kin). Ook kijkt hij naar de conditie van je huid en spieren rond de te behandelen zone. Als een ingreep tot de mogelijkheden behoort, dan spreekt de huidspecialist de behandeling en de herstelfase met je door. Natuurlijk kun je zelf je eventuele wensen en verwachtingen kenbaar maken. Nadat alle zaken doorgesproken zijn, stelt de behandelend arts een behandelplan op.

 

 

 

De behandeling

Voor de behandeling is het raadzaam om pijnstillers te nemen, we kunnen je hier desgewenst over adviseren. Voordat we het deoxycholinezuur inbrengen reinigen we de huid met alcohol. We tekenen het te behandelen gebied af, zodat we precies weten waar de naaldjes ingebracht moeten worden. De eerste behandeling bestaat gemiddeld uit twintig tot veertig minuscule prikjes. Het deoxycholinezuur zal de vetcellen afbreken, je lichaam zal vervolgens de vetcellen absorberen en uitscheiden. Dit is een natuurlijk proces en zorgt er bovendien voor dat je huid strakker zal ogen.

Na de ingreep is je huid meetstal wat rood en opgezwollen. Na ongeveer een week zal dit weer zijn weggetrokken. Het aanbrengen van een kompres (gaasdoekje) kan helpen om het herstelproces te versnellen. De zwelling van je huid duidt erop dat de vetcellen afgebroken worden. Bij veel pijn kunnen pijnstillers een verlichtend effect geven.

 

Na de behandeling

Het is mogelijk om je dagelijkse activiteiten weer op te pakken na de ingreep. We adviseren echter om sowieso de eerste drie dagen na de behandeling rustig aan te doen en bloeddrukverhogende activiteiten zoals sporten te vermijden. Teveel activiteit kan er immers voor zorgen dat de zwelling toeneemt. Daarnaast is het advies om zonlicht de dagen na de ingreep te vermijden en je hals te bedekken met bijvoorbeeld een sjaal. Je huid zal de eerste weken na de ingreep gevoelloos zijn, maar je zult al vrij snel het eerste resultaat zien (strakkere kaaklijn). Na acht weken is het uiteindelijke resultaat bereikt en is het onderkin-vet verdwenen.

In samenspraak met de huidspecialist maak je na de eerste behandeling een afspraak voor een vervolgbehandelingen om de drie tot vier weken. Sowieso zijn altijd minimaal twee behandelingen nodig om resultaat te boeken. Een behandeling op basis van deoxycholinezuur heeft als voordeel dat de vloeistof veel langer werkt dan andere vloeistoffen. Voor een blijvend effect, adviseren we om na zo’n vier jaar een zogenaamde touch up-behandeling (een soort opfrisbeurt) uit te laten voeren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, ontvang een kortingscode en boek een deoxycholinezuur behandeling!

 

 

 

Onderkin laten verwijderen door Arioque Esthétique

De niet-operatieve behandeling waarmee je onderkin kan worden verwijderd, wint langzamerhand aan populariteit in Nederland. In Amerika en in Brazilië is dit al een veel toegepaste methode, bij Arioque Esthétique kun je terecht voor een dergelijke behandeling. We hebben de juiste ervaring en middelen om een behandeling op basis van deoxycholinezuur veilig en vakkundig uit te voeren. Onze medewerkers vertellen je graag alles over de mogelijkheden, voordelen en het resultaat van deze behandeling. Arioque Esthétique is al jarenlang een vertrouwd gezicht in de wereld van cosmetische ingrepen, dit wordt mede onderstreept door de vele trouwe en tevreden klanten. Op onze website vind je alle informatie over deze behandeling en natuurlijk lichten we je desgewenst mondeling verder toe. Als je deze behandeling daadwerkelijk wilt ondergaan, dan bespreken we de behandeling en werkwijze in het intakegesprek. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Je hebt dan ook de kans om je eigen wensen en verwachtingen kenbaar te maken. En natuurlijk is dit intakegesprek geheel vrijblijvend.

 

 

 

 

Veiligheid

De veiligheid en gezondheid van onze klanten staat vanzelfsprekend voorop. Onze huidspecialisten zijn allen BIG-geregistreerd (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Zo ben je er bij ons van verzekerd dat je veilig en vakkundig wordt geholpen, met gegarandeerd resultaat!

Wil jij ook behandeling ondergaan om jouw onderkin te verminderen of verwijderen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, ontvang een kortingscode en boek een deoxycholinezuur behandeling!

Chat openen