Método Blindado

Veel mensen kiezen voor cosmetische behandelingen op zoek naar het ideale lichaam. Er zijn verschillende technieken beschikbaar die regelmatig toegepast worden om het gewenste silhouet te krijgen Dit wordt gedaan door behandelingen waarmee lokaal vet wordt verwijderd. Eén behandeling wordt echter steeds populairder vanwege de efficiëntie en snelheid: de “Método Blindado’’. Deze techniek heeft een Portugese naam, omdat deze in Brazilië is ontwikkeld. De techniek biedt tot 40% vetreductie. Klanten krijgen sneller het gewenst resultaten, dat betekent dat het vet op ongewenste plaatsen sneller verdwijnt. De “Método Blindado” is een combinatie van geavanceerde apparatuur zoals Cryolipolyse en technieken met radiofrequentie en ultrasound golven. Gemaakt op basis van veel onderzoek, kunnen de resultaten van deze behandeling verbluffend zijn. Deze associaties versterken drie keer de resultaten van geïsoleerde technieken.
De “Método Blindado” is een combinatie van geavanceerde apparatuur zoals Cryolipolyse en technieken met radiofrequentie en ultrasound golven. Gemaakt op basis van veel onderzoek, kunnen de resultaten van deze behandeling verbluffend zijn. Deze associaties versterken drie keer de resultaten van geïsoleerde technieken.
Het is een totaal andere methode dan de conventionele. Het resultaat wordt behaald binnen 48 uur in tegenstelling tot de 20-30 dagen bij de conventionele behandelingen. De resultaten zijn verbluffend, snel en effectief. Met een combinatie van technieken en technologieën die helpen bij vetverlies, is de methode wetenschappelijk bewezen en zijn de resultaten snel zichtbaar. De methode is geschikt voor mannen en vrouwen die overtollig vet kwijt willen in een korte tijd. De procedure is pijnloos en kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam, zoals de onder- en bovenbuik, taille, billen, flanken, billen, armen en binnenkant van de dij.
Arioque Esthétique is de eerste en enige huidspecialist in Nederland die deze gepatenteerde methode beheerst. Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jou of heb je andere vragen daarover neem gerust contact op. Ik licht het graag toe.

Voor en Na