Peeling Rose de Mer


Rose de Mer
Rose de Mer is een 100% natuurlijke peeling. Deze peeling is ontwikkeld om de huid weer jong en gezond te maken van binnen en van buiten. Er wordt gebruik gemaakt van een innovatieve combinatie van zeeplanten, mineralen, zouten, vitamine en algen. Rose de Mer regenereert de huid de huid met minimale aantasting. De peelings van Rose de Mer resulteren in een zichtbare verbetering bij een veelvoud aan huidaandoeningen en is geschikt voor vele huidtypen en leeftijden.

Het probleem
De jonge, gezonde huid regenereert elke 21 tot 28 dagen. Dit proces wordt vertraagd of stopt naarmate we ouder worden of als de huid beschadigd is. De overtollige huidlagen blokkeren de natuurlijke vochtproductie en sluiten bacteriën en overtollige melanine op in de huid. Dit veroorzaakt een verscheidenheid aan dermatologische complicaties.

In de afgelopen tientallen jaren zijn er veel peelings ontwikkeld, maar deze zijn niet altijd zonder bijwerkingen geweest.

Onze oplossing
De Rose de Mer behandeling is veilig en wetenschappelijk getest om de meest efficiënte behandeling te creëren zonder invasieve chemische behandelingen.

De Rose de Mer behandeling dingt in de opperhuid en veroorzaakt hier de reactie die ervoor zorgt dat de huid zijn oude dode cellen loslaat. De methode waarbij zeekwarts micro beschadigingen aanbrengt op de huid zorgt voor een directe natuurlijke verjonging zonder bijwerkingen. In tegenstelling tot andere peelings kan met Rose de Mer de diepte van de peeling aangepast worden. Na het peeling proces gaan de vochtwaarden omhoog, collageen aanmaak en de algehele huidstructuur wordt verbeterd.

Rose de Mer kan ook de huid voorbereiden voor de optimale opname van actieve ingrediënten van andere behandelingen die specifieke huidproblemen kunnen aanpakken zoals acné littekens, hyperpigmentatie, huidveroudering. Met Rose de Mer als voorbereiding kunnen deze behandelingen, sneller en effectiever zijn en bovendien langer werkzaam blijven.

ROSE DE MER ZORGT VOOR HUIDVERJONGING
· Zorgt voor een zichtbare natuurlijke lift van het gezicht.
· Verminderd rimpel, fijne lijntjes en striae.
· Verbeterd huidstructuur, elasticiteit en egaalheid.
· Behandeld acné matigt huidsmeer.
· Verbeterd bloedcirculatie en zuurstof in de huid.
· Verminderd hyperpigmentatie en acné littekens.
· Verwijdert dode en beschadigde huidresten.
· Brengt de huid terug naar de optimale conditie.
· Voorkomt mee-eters.
· Herstelt schade die is ontstaan door blootstelling van de huid aan de zon.

De peeling kan op de volgende plaatsen uitgevoerd worden: Gelaat, hals, buste, buik, rug, dijen en armen. Rose de Mer is de natuurlijke methode om een mooiere, jongere en rimpelloze huid te verkrijgen voor zowel vrouwen als mannen!