fbpx
Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Radiesse

Verliest je huid volume, flexibiliteit en veerkracht? Dit gebeurt vaak naarmate je ouder wordt. De reden hiervoor is de afname van collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid slapper wordt. Liever een huid met volume en veerkracht? Dan is een behandeling met Radiesse Biostimulatoren de oplossing.

Het grote voordeel van Radiesse is dat het de huid stimuleert om zelf collageen aan te maken. Zo wordt het volume in het gezicht hersteld, rimpels minder zichtbaar en de kwaliteit van de huid verbeterd!

Radiesse

Hoe werkt Radiesse?

Radiesse is een injecteerbare biostimulator die het volume opvult en rimpels in je gezicht verzacht. Het liftende en verstevigende effect is vrijwel gelijk zichtbaar. De injectable zorgt meteen voor meer volume en stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen. Radiesse geeft op deze manier de strakheid en elasticiteit terug aan de huid.

Radiesse is een filler die bestaat uit een zachte gel met kleine calciumhydroxylapatiet microsferen. De gel zorgt voor een liftend effect, dat je gelijk ziet. Daarnaast vermindert het rimpels en verbetert het de contouren van de huid. De calciumhydroxylapatiet microsferen stimuleren daarnaast ook de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. De slappe huid verstevigt en krijgt de strakheid en elasticiteit terug. De gel en de microsferen worden in de loop van de tijd helemaal afgebroken door het lichaam. Het effect van de nieuw aangemaakte collageen houdt veel langer aan, ongeveer twaalf maanden.

De behandeling

Een radiesse behandeling bestaat uit een aantal injecties die worden toegediend. Eerst wordt gekeken welke gebieden moeten worden behandeld. Daarna worden die injectiegebieden gemarkeerd en zal hier de Radiesse onder de huid geprikt worden. Dit gebeurt met een fijne naald of een canule (stompe naald).

Tijdens de behandeling kan men een licht ongemak of pijn voelen. Daarom wordt soms een lokale verdoving toegepast om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Wanneer de Radiesse geïnjecteerd is, volgt een lichte massage. Hierdoor krijgt men een gelijkmatig resultaat. De huid kan tijdelijk rood of gezwollen zijn maar dit verdwijnt snel. De behandeling duurt in totaal ongeveer 60 minuten.

Een radiesse behandeling is geschikt voor de volgende gebieden:

Wangen
Neus-lippenplooien
Marionetlijnen
Kaaklijn
Kin
Handen
Armen
Benen
Billen

Wat gebeurt er na de behandeling?

Belangrijk om na de behandeling met Radiesse het gebied de eerste twaalf uur niet aan te raken of te reinigen en geen make-up te dragen. Na de behandeling kunnen de meeste dagelijkse activiteiten gewoon opgepakt worden. Met uitzondering van sporten, sauna bezoek en schoonheidsbehandeling.

Een behandeling met Radiesse geeft een liftend effect. Het verzacht rimpels, verstevigt de slappe huid, herstelt volume en verbetert gezichtscontouren. Het stimuleert ook de aanmaak van nieuw collageen in de huid. Dit wordt in de weken en maanden na de behandeling aangemaakt en maakt de slappe huid weer strakker en elastischer.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over Radiesse of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.
Tel.: 06.34411863
We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Collageen biostimulatie met Radiesse  
   
1,5 cc € 410,-

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Swammerdamlaan 15 7002 HP
  Doetinchem
  Tel: 06.34411863
  E.: info@arioque.nl

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 10:00 – 18:00
  di-do 10:00 – 20:30
  za 09:00 – 15:00
  zo gesloten

  Arioque Esthétique is per 5 oktober 2023 permanent gesloten na het overlijden van Arioque.  Onze condoleances aan de familie en vrienden in deze tijd van rouw.

   

  Arioque Esthétique encerrou suas atividades permanentemente em 5 de outubro de 2023, após o falecimento de Arioque. Nossas condolências à família e amigos neste momento de luto.

  Powered by