fbpx
Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Rose de Mer Peeling

De Rose de Mer-peeling is 100% natuurlijk. De peeling is op basis van zeeplanten, mineralen, zouten, vitaminen en algen. Deze techniek stimuleert de celvernieuwing en zorgt voor een zichtbare versteviging van de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid weer jong en gezond oogt en aanvoelt, zowel van binnen als van buiten. Rose de Mer resulteert in een zichtbare verbetering van de huid met minimale aantasting, waardoor deze peeling geschikt is voor vele huidtypen en leeftijden.

Rose de Mer Peeling | Arioque Esthetique

Wanneer wordt deze Rose de Mer-peeling toegepast?

Deze peeling kan toegepast worden bij de volgende klachten of huidaandoeningen:

 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Striae
 • Acne (huid en/of littekens)
 • Hyperpigmentatie
 • Zonbeschadigde huid
 • Pigmentvlekken
 • Grove poriën
 • Verslapping van de huid
 • Droge huid
 • Verouderde huid

De Rose de Mer-peeling

De Rose de Mer-peeling is snel en effectief en blijft lang werkzaam. Het zorgt voor een natuurlijke lift van het gezicht en verbetert de huidstructuur, elasticiteit en gaafheid. Daarnaast verbetert de peeling ook de bloedcirculatie en het zuurstofgehalte in de huid. Na de behandeling is je huid in optimale conditie. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Onze huidspecialist voert de Rose de Mer-peeling, indien gewenst, op verschillende plekken op het lichaam uit, waaronder het gezicht de handen en de hals.

Nazorg

Het aantal behandelingen en dus de duur van de kuur verschilt per persoon. Voorkom de eerste dagen na de behandeling contact met direct zonlicht. Besluit je wel naar buiten te gaan, bescherm de behandelde huid dan met een zonnebrandcrème met hoge factor. Draag het liefst ook geen make-up de eerste dagen na de behandeling.

Tijdens een intakegesprek kijkt onze huidspecialist of je huid voor de desbetreffende behandeling in aanmerking komt en of de behandeling past bij de klachten of de huidaandoening. Na een uitgebreide huidanalyse, stelt de huidspecialist een persoonlijke kuur samen.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de Rose de Mer-peeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 06.34411863

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Rose de Mer Light € 85,- 
Rose de Mer Medium en Diep (Incl, Post-peel kit voor thuis) € 149,-

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Swammerdamlaan 15 7002 HP
  Doetinchem
  Tel: 06.34411863
  E.: info@arioque.nl

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 10:00 – 18:00
  di-do 10:00 – 20:30
  za 09:00 – 15:00
  zo gesloten

  Arioque Esthétique is per 5 oktober 2023 permanent gesloten na het overlijden van Arioque.  Onze condoleances aan de familie en vrienden in deze tijd van rouw.

   

  Arioque Esthétique encerrou suas atividades permanentemente em 5 de outubro de 2023, após o falecimento de Arioque. Nossas condolências à família e amigos neste momento de luto.

  Powered by