fbpx
Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Sculptra

Heb jij last van volumeverlies in je gezicht? En gaat dit tekenen in je gezicht? Lijnen worden meer zichtbaar en de huid van je wangen gaat meer hangen. Daar is Sculptra® dé oplossing voor. Sculptra® stimuleert de eigen aanmaak van collageen. Je huid word daardoor steviger, dikker en gladder.

Sculptra

Hoe werkt Sculptra?

Sculptra is een injecteerbare collageen biostimulator. Hierbij worden diepe rimpels (zoals de neuslippenplooi en marionetlijnen) gladgestreken en krijgen meer volume en stevigheid. Vooral de wangen en de slapen zijn vatbaar voor volumeverlies naarmate we ouder worden en deze zijn dan ook goed te behandelen met sculptra.

Sculptra is gemaakt van poly-L-melkzuur en biocompatibel synthetisch materiaal. Dit stimuleert nieuwe collageenproductie. Sculptra gaat langer mee dan hyaluronzuur fillers maar is minder geschikt voor de lippen of traangootjes. Hyaluronzuur vult de huid, hydrateert en wordt uiteindelijk door het lichaam afgebroken, terwijl Sculptra ervoor zorgt dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Het duurt bij Sculptra langer om resultaat te zien na de behandeling maar de effecten houden wel veel langer aan.

Sculptra zorgt er dus voor dat collageen wordt aangemaakt in en onder de huid. Het fungeert eigenlijk als een zaadje om collageen terug te laten groeien. De nieuwe collageen verstevigt de huid, zorgt voor volume, een dikkere huid en verbetert de huidtextuur. Omdat een deel van je lichaam het werk doet, is het vaak minder duur dan wanneer je veel volume terug probeert te krijgen met hyalonzuur fillers.

Het resultaat van een Sculptra behandeling

Het resultaat van een Scupltra behandeling ziet er heel natuurlijk uit. Het is een langdurig opbouwproces van ondersteuning van de huid. Het vergt dus wel wat geduld omdat het resultaat niet meteen zichtbaar is. Dit maakt het daarentegen wel heel natuurlijk omdat de veranderingen in een langere periode optreden en je ziet er dus niet ineens anders uit.

De eerste zichtbare veranderingen zijn gemiddeld na drie maanden zichtbaar. Na vier tot zes maanden zijn de resultaten optimaal. Van een sculptra behandeling heb je twee tot drie jaar plezier en blijft het gewenste resultaat aanwezig.

Een behandeling met Sculptra

Een Sculptra behandeling bestaat uit een aantal injecties die worden toegediend. Eerst wordt gekeken welke gebieden moeten worden behandeld. Daarna worden die injectiegebieden gemarkeerd en hier zal de Sculptra geprikt worden. Veel mensen ervaren het als een pijnloze en snelle behandeling. Vaak duurt deze 60 minuten.

Wat gebeurt er na de behandeling?

Na de behandeling kun je gewoon alles weer doen. Het is vrij normaal om extra volume te zien op de plekken waar geïnjecteerd is. Dit trekt binnen enkele dagen weg. Ook kunnen eventueel blauwe plekken en zwellingen optreden, ook die trekken snel weg.

Na het injecteren wordt het gebied gemasseerd. Hierdoor kan de Sculptra goed verspreiden en worden eventuele bobbeltjes voorkomen. De eerste vijf dagen na de behandeling dient de behandelde plek gemasseerd worden. Dit gedurende vijf minuten, vijf keer per dag met cirkelvormige bewegingen. Gebruik voor de massage een geschikte crème om wrijving te verminderen.
Vermijd blootstelling aan de zon en/of UV-lampen tot de eventuele zwelling en roodheid zijn verdwenen. Het is belangrijk dat het behandelde gebied goed beschermt wordt tegen de zon met een goede UV beschermingsfactor (factor 30 of hoger).

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over Sculptra of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.
Tel.: 06-34411863
We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Sculptra behandeling  
1 flacon € 550,-
2 flacons € 1000,-
   

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem
  Tel: 06.34411863
  E.: info@arioque.nl

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 10:00 – 18:00
  di-do 10:00 – 20:30
  za 09:00 – 15:00
  zo gesloten

  Arioque Esthétique is per 5 oktober 2023 permanent gesloten na het overlijden van Arioque.  Onze condoleances aan de familie en vrienden in deze tijd van rouw.

   

  Arioque Esthétique encerrou suas atividades permanentemente em 5 de outubro de 2023, após o falecimento de Arioque. Nossas condolências à família e amigos neste momento de luto.

  Powered by