Effectief vet te verbranden
Bij een mesotherapie behandeling om de vet cellen effectief te verbranden, wordt er in een zeer kort tijdsbestek de vetcel afbreekbare oplossing toegediend. Er worden diverse zeer oppervlakkige prikjes in de huid gegeven m.b.v. de hoge druk pen. De combinatie van de werkstoffen maken van deze behandeling zeer effectief en doelgericht. De behandeling kan als gevoelig ervaren worden, maar is goed te verdragen, indien gewenst, kan de huid plaatselijk gekoeld worden.

100% natuurlijke werkstoffen
De basisstof is hyaluronzuur. Dit is een van de belangrijkste stoffen tegen huidveroudering! Het is een lichaamseigen stof die zorgt voor souplesse en vocht vasthoud in de huid. In deze basisstof kunnen zowel vitaminen A, C en E, mineralen, aminozuren en antioxidanten worden toegevoegd. Krijg ik een overtollige huid na volume verlies bij vetverbranding? Mesotherapie zorgt dat het stofwisselingsproces in de huid wordt geactiveerd, hierdoor kunnen de verouderingsverschijnselen worden aangepakt die vaak samengaan met het volumeverlies bij effectieve vetverbranding. Het samenklonteren van collageen wordt ongedaan gemaakt. Dat is weer goed voor de egaliteit van de onderste huidlagen waardoor de huid nieuwe veerkracht en haar elasticiteit (terug) krijgt.
Krijg ik een overtollige huid na volume verlies bij vetverbranding?
Mesotherapie zorgt dat het stofwisselingsproces in de huid wordt geactiveerd, hierdoor kunnen de verouderingsverschijnselen worden aangepakt die vaak samengaan met het volumeverlies bij effectieve vetverbranding. Het samenklonteren van collageen wordt ongedaan gemaakt. Dat is weer goed voor de egaliteit van de onderste huidlagen waardoor de huid nieuwe veerkracht en haar elasticiteit (terug) krijgt. De vetcellen zullen worden afgebroken door de ingespoten vloeistof en worden netjes door ons lichaam afgevoerd. Zo kunnen we heel erg doelgericht zones aanpakken die normaliter moeilijk te bereiken zijn.

Vaak sporten we en eten we gezond, maar net dat kleine stukje buikvet of op de heupen en billen of zelfs bij de onderkin of oogwallen (vet geen vocht) wat niet weggaat. Dat is perfect om juist deze ‘probleemzones’ aan te pakken, maar ook als ondersteuning bij het afvallen zal dit sterk in haar voordeel uitpakken.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Per individu wordt bekeken wat de beste oplossing is, voor het allerbeste eindresultaat. Wie de huid lang in goede conditie wil houden, kan het beste preventief beginnen tussen de 30 en 40 jaar. Het is uitermate geschikt om de jonge huid in een nog betere kwaliteit te brengen en te behouden.

Voor de ouder wordende huid is dit zeer geschikt om haar elasticiteit en souplesse terug te geven. Voor het beste resultaat zal een op maat gemaakt huidplan moeten worden opgesteld. Je kunt hiervoor inlichtingen verkrijgen tijdens een ingepland kosteloos afspraak. Hierin wordt besproken hoeveel behandelingen voor je nodig zijn en wat het kostenplaatje is. Wanneer je besluit te starten met de behandelingen, wordt er een medische vragenlijst met jouw doorgenomen en jouw huidplan op maat gemaakt. Tevens worden er dan voor- & na- foto’s gemaakt. Bij deze behandeltechniek dient je ten alle tijden in kuurverband te komen voor het beste resultaat!

Je dient je er ook bewust van te zijn dat het per kwartaal of per half jaar (afhankelijk van de indicatie) herhaald moet worden, om het verouderingsproces uit te stellen.