Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Acnebehandeling

Acne is een veel voorkomend en vervelend huidprobleem, waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen van acne en de heftigheid varieert per persoon. De één heeft slechts een paar onopvallende pukkeltjes, terwijl de ander een uitgebreide aandoening heeft waarbij er puistjes ontstaan op de neus, het voorhoofd en de wangen. Deze pukkels en puistjes kunnen ook op de rug, schouders, hals en nek voorkomen. Tevens kunnen er pustels en infiltraten in de huid ontstaan die vrij pijnlijk en groot kunnen zijn. Heb jij last van een onzuivere huid in het gelaat of op de rug? Dan is een acnebehandeling bij Arioque Esthétique de oplossing voor jou.

Acnebehandeling | Arioque Esthetique

Hoe ontstaat acne?

De bacterie propioni is voor 90% verantwoordelijk voor het ontstaan van acne. Deze bacterie kan zich alleen maar vermeerderen in een zuurstofvrije omgeving. Talg houdt dode huidcellen vast en deze sluiten de haarfollikel af, waardoor de talg er niet uit kan. Door de verstopping die ontstaat, kan er geen zuurstof in de follikel komen waardoor de propioni-bacterie zich goed kan ontwikkelen. Acne kan ook ontstaan wanneer het hormoongehalte uit balans is. Hierdoor kan de talgproductie dusdanig toenemen, dat er een vette huid ontstaat. Deze vette huid zorgt ook weer snel voor verstoppingen door een overproductie aan talg.
Acne kan op verschillende leeftijden ontstaan. Vaak ontstaat dit huidprobleem in de puberteit, maar acne kan zich ook pas op latere leeftijd manifesteren en kan tot je zestigste aanhouden.

Acnebehandeling bij Arioque Esthétique

De acnebehandeling bij Arioque Esthétique bestaat uit meerdere behandelingen die zich vooral richten op het bestrijden van de propioni-bacterie. Om acne te verminderen en te laten verdwijnen, is een wekelijkse behandeling over een bepaalde periode noodzakelijk.

Dieptereiniging

Vaak wordt  een dieptereiniging van de huid geadviseerd voordat de daadwerkelijke acnebehandeling gestart wordt. De huid moet namelijk schoon en toelaatbaar zijn voor cosmetische producten. Tijdens de dieptereiniging verwijdert onze huidspecialist open (zwarte) en gesloten (witte) comedonen (mee-eters). Tevens vindt het verwijderen van milia (gerstekorrels) plaats.

Chemische peeling

Een chemische peeling zorgt ervoor dat huid zichzelf vernieuwt, waardoor fijne lijntjes, acnelittekens en pigmentvlekken verminderen. Daarnaast zorgt de peeling ervoor dat de huidstructuur fijner wordt. Een chemische peeling kan echter ook toegepast worden voor een succesvol resultaat bij een acnebehandeling. Een chemische peeling werkt namelijk antibacterieel, ontstekingsremmend en is dus zeer effectief tegen de propioni bacterie. Bovendien helpt een peeling om nieuwe collageen en elastine aan te maken.

LED-therapie

Als de huid geheel gereinigd is, starten we bij Arioque Esthétique met Light Emitting Diode. Het licht dat uit de LED’s komt is zeer antibacterieel en wordt vaak ingezet om een peeling of andere cosmetische producten te versterken.

Het traject bij de behandeling van acne

De behandeling van acne begint met een nauwkeurig intakegesprek. Aangezien acne op verschillende manieren behandeld kan worden, wordt tijdens de anamnese je huid nauwkeurige onderzocht. Aan de hand van de uitkomst wordt een behandelplan opgesteld. Hierin staat onder andere welke producten thuis gebruikt kunnen worden.

Ben je benieuwd wat een acnebehandeling voor jou kan doen?

Wil je meer informatie over de acnebehandelingen bij Arioque Esthétique of wil je een afspraak maken voor een dergelijke behandeling bij onze huidspecialist? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoon of per e-mail.

Acnebehandeling | Arioque Esthetique

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de acnebehandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Acnebehandeling € 65
Bij afname kuur (4 behandelingen) € 55

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen