Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

LED-therapie

LED is een afkorting van Light Emitting Diode. LED-therapie is een licht therapie. De cabine bestaat uit 900 LED-lampjes en combineert zeven verschillende golflengtes in vier verschillende standen. Hierdoor is het mogelijk om de cabine te gebruiken om meerdere huidprocessen te beïnvloeden.

LED Therapie | Arioque Esthetique

Wat doet LED-therapie?

De LED-lampen in de cabine stimuleren de huidcellen tot de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpels gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. Door deze therapie verbetert en versterkt de algemene huidconditie. LED-therapie stimuleert de celdeling en de aanmaak van nieuwe cellen. Daarnaast herstelt de LED-therapie weefsels, waardoor het een zeer effectieve behandelwijze is om de huid te verjongen, zodat deze weer een frisse uitstraling heeft. In de geneeskunde wordt LED onder andere ingezet ingezet bij het behandelen van psoriasis, depressie en huidkanker.

Wanneer wordt deze behandeling toegepast?

Deze behandeling kan toegepast worden bij de volgende klachten/huidaandoeningen:

 • Acne
 • Rimpels
 • Littekens
 • Pigmentvlekken
 • Oneffenheden

Behandeling bij Arioque Esthétique

Bij Arioque Esthétique behandelen we onze klanten met exclusieve protocollen. Ieder mens en dus ook iedere huid is uniek en heeft zijn of haar eigen bijzonderheden. Deze lichttherapie werkt snel, geeft geen huidbeschadigingen en is niet belastend voor het lichaam. De therapie is geschikt voor ieder huidtype, voor alle leeftijden en is het hele jaar door toepasbaar. De behandeling met LED-lichttherapie is alleen te ondergaan, of te combineren met andere behandelingen, zoals:

 • Microdermabrasie: deze behandeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van nieuwe gezonde cellen. Microdermabrasie vermindert een vette huid en verwijdert verstoppingen in poriën en gerstekorrels.
 • Peeling: een techniek waarbij oude oppervlakkige huidcellen verdwijnen, waarna nieuwe jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, zodat je huid weer fris oogt. Een peeling helpt bij een droge huid, rokershuid of hyperpigmentatie.
 • Microneedling: een behandeling om het natuurlijke helingsmechanisme van de huid aan te sporen, wat zorgt voor een gladde en gezonde huid. Wordt gebruikt bij onder andere rimpels, pigmentvlekken en littekens.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de LED-behandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

LED-therapie 30 min. € 30,-
LED-therapie 45 min. € 45,-

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen