Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Onderkin

Veel mensen hebben er last van: een onderkin, ook wel dubbele kin genoemd. Het is dan ook een veelgestelde vraag of die vervelende onderkin kan worden weggehaald en zo ja: hoe. Een onderkin ontstaat door ouderdom, gewichtstoename en is bovendien erfelijk bepaald. Het wordt door veel mensen als niet mooi en ongewenst ervaren, gelukkig is er wat tegen dat vervelende overtollige vet rond je kin te doen.

Cellulite | Arioque Esthetique

Waarom heeft jouw lichaam veel of weinig vet?

Men denkt altijd dat teveel vet ontstaat door het eten van verkeerde voeding. Voor een deel is dit waar. Door veel koolhydraatrijke, zoute of suikerrijke voeding te nuttigen en niet voldoende te bewegen om deze hoeveelheid te verbranden, ontstaat er vetophoping of ongewenst vet. In sommige gevallen kan ook een genetische aanleg de oorzaak zijn dat er meer vet op het lichaam aanwezig is. Andere oorzaken kunnen zijn stress, roken, onvoldoende nachtrust, een verstoorde cortisolproductie en medicijnen.

Wat kun je doen tegen een onderkin?

Er zijn meerdere behandelingen mogelijk om je onderkin te verwijderen. De eerste en wellicht meest bekende is liposuctie. Hierbij wordt onderhuids vetweefsel plastisch-chirurgisch weggezogen. De tweede en waarschijnlijk minder bekende techniek is een injectiebehandeling op basis van deoxycholinezuur. Tijdens de behandeling wordt er met minuscule naaldjes een natuurlijke vloeistof ingebracht. Deoxycholinezuur is een lichaamseigen stof en helpt met het afbreken en afvoeren van overtollig vet rond de kin. Meestal zijn er voor het beste resultaat drie tot vier behandelingen nodig. Deze behandelmethode wordt al veel toegepast in Amerika en in Brazilië. Ook in Nederland wint deze methode nu aan populariteit. Na zo’n twee maanden is het definitieve resultaat van de behandelingen zichtbaar. Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk. Andere behandelingen die geschikt zijn om de onderkin te verminderen of verwijderen zijn mesotherapie en radiofrequentie.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de deoxycholinezuur-behandeling, mesotherapie of radiofrequentie of wanneer je wilt weten of deze behandelingen geschikt zijn voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend intakegesprek.

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Striae behandeling € 60,-
*De prijs varieert afhankelijk van de grootte van het gebied

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen