Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Retinol Peeling

Retinol is een vorm van Vitamine A-zuur. De Retinol-peeling is zeer antioxidant. Dit betekent dat het de negatieve werking van schadelijke vrije radicalen (die de huid er ouder uit laten zien) stopt. Daarnaast heeft het zuur een effectief cel-communicerend ingrediënt. Dat houdt in dat dit stofje zich aan bijna iedere huidcel kan hechten. Dit zorgt ervoor dat de oude huidcellen ‘zich beter gaan gedragen’ en dat deze huidcellen weer jong en gezond aanvoelen. De peeling helpt de collageenproductie te stimuleren, waardoor de huid meer volume krijgt. Retinol zorgt ervoor dat de huid strak, jong en elastisch blijft.

Retinol Peeling | Arioque Esthetique

Wanneer wordt de retinol-peeling toegepast?

De retinol-peeling kan toegepast worden bij de volgende klachten of huidaandoeningen:

 • Verouderde huid
 • Rimpels
 • Hyperpigmentatie
 • Rokershuid
 • Zonbeschadigde huid
 • Acne(littekens)
 • Pigmentvlekken

De retinol-peeling

De behandeling met een retinol-peeling kan hooguit wat prikkend aanvoelen, maar is verder vrijwel pijnloos. Het aantal benodigde behandelingen verschilt per persoon. Meestal adviseert onze huidspecialist drie sessies voor een optimaal resultaat, in combinatie met een bijpassend product voor thuisgebruik.

Nazorg

Na de retinol0peeling kan de huid een beetje rood zijn. Enkele dagen na de behandeling kan er lichte vervelling ontstaan, wat een teken is van de in gang gezette celdeling. Zorg wel dat je niet aan de vervelling komt, of dat je gaat krabben of trekken aan de losse velletjes en/of korstjes. Daarnaast raadt onze huidspecialist je ook aan om minimaal zes weken direct zonlicht te vermijden. Mocht je toch naar buiten gaan, gebruik dan een zonnebrandcrème met een hoge factor. Daarbij is het verstandig om minimaal 24 uur na de behandeling geen make-up, crèmes of foundation te gebruiken.

Tijdens een intakegesprek wordt er gekeken of de huid voor de desbetreffende behandeling in aanmerking komt en of de behandeling past bij de klachten/huidaandoening. Er wordt een huidanalyse gedaan en op basis daarvan wordt een persoonlijke kuur samengesteld.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de retinol-peeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Retinol peeling € 120,-

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen