Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Fillers

Fillers zijn injecties die zorgen voor het herstel en verjonging van de huid. In Nederland mogen we hiervoor enkel stoffen gebruiken die naar verloop van tijd door het lichaam zelf worden afgebroken. Meestal zijn deze zogenoemde tijdelijke fillers daarom gemaakt van lichaamseigen stoffen die volkomen ongevaarlijk zijn. We zetten fillers in voor behandelingen zoals:

 • Het vullen van rimpels en oneffenheden;
 • Het herstel van volume in het gezicht;
 • Om het volume en de contouren van de lippen aan te passen.

Een filler van Hyaluronzuur

Bij Arioque Esthétique maken wij uitsluitend gebruik van tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid en zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van hyaluronzuur in ons lichaam geleidelijk af. Dit zorgt voor volumeverlies waardoor rimpels en plooien ontstaan. Door het inbrengen van hele kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de vorm van een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, wordt het vochtgehalte van de huid hersteld. Rimpels zullen daarmee verzachten of zelfs verdwijnen. We kunnen met de hyaluronzuur fillers ook een contourverbetering aanbrengen in je gezicht of je lippen. Voorafgaand aan de behandeling bepalen we welke concentratie hyaluronzuur we gebruiken. Dit is namelijk afhankelijk van de diepte van de rimpel. Ook wanneer je extra volume wilt creëren of bijvoorbeeld je lippen wilt vergroten, is de concentratie hyaluronzuur in de filler van belang.

Behandeling met fillers

Tijdens een intakegesprek worden je wensen en mogelijkheden besproken. Een intakegesprek is bij Arioque Esthétique overigens gratis en vrijblijvend. Na een uitgebreid consult wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld door onze specialisten. Wij werken volgens het “Harmonização facial” concept. Letterlijk uit het Braziliaanse Portugees vertaalt betekent dit “Gezichtsharmonizatie”. Dat wil zeggen dat we werken met een combinatiebehandelingen van verschillende hyaluronzuren en Botox, ook een lichaamseigen stof. Wij streven daarbij naar een mooi en natuurlijk resultaat. Uiteraard geleid door jouw wensen en voorkeuren. Het effect van onze fillerbehandeling is direct zichtbaar en houdt minimaal 9 tot 18 maanden aan.

Zones die wij met een filler kunnen behandelen:

 • Wallen onder de ogen

 • Volume jukbeenderen
 • Volume wangen
 • Opvullen van de neuslipplooi
 • Rimpels bovenlip
 • Volume van lippen
 • Marionetlijnen vullen
 • Kaaklijn verstrakken
 • Wenkbrauwlift
 • Volume voorhoofd/slaap
 • Neuscorrectie

Bijwerkingen van fillers met hyaluronzuur

Wist je dat hyaluronzuur al meer dan 20 jaar gebruikt wordt in de geneeskunde, onder andere in de oogheelkunde en de orthopedie? Wereldwijd zijn al meer dan 17 miljoen cosmetische huidbehandelingen uitgevoerd met hyaluronzuur! Dit komt omdat er weinig tot geen zware bijwerkingen kunnen ontstaan door het gebruik van fillers met deze lichaamseigen stof.

Wat kun je na een behandeling verwachten?

Vlak na behandeling met hyaluronzuur kan de huid er plaatselijk wat rood uitzien, de roodheid verdwijnt meestal binnen één dag. Je kunt de roodheid indien gewenst camoufleren met een speciale camouflage crème. Bij gebruik van hyaluronzuur is de kans op een allergische reactie minimaal. Dit komt omdat het een van nature voorkomend component in de huid is. Bij Arioque Esthétique maken wij alleen gebruik van veilige en uitgebreid geteste producten. Al onze producten dragen daarom het CE-keurmerk en de meeste producten dragen zelfs het FDA keurmerk.

Wat kost een filler behandeling?

De prijs voor een behandeling met een dermal filler bij Arioque Esthétique is mede afhankelijk van welk soort filler er wordt gebruikt. Ook de hoeveelheid van de gewenste fillers heeft invloed op het uiteindelijke bedrag dat je betaalt voor de behandeling. Na een intakegesprek kunnen wij een behandelplan opstellen en je een definitieve prijs doorgeven. In de prijslijst vind je daarom indicatieve prijzen.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de fillers behandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

1 ml filler € 220

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen