Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Injectables

Injectables zijn producten die men door middel van een naald in de huid aanbrengt. Dit gebeurd meestal in een kliniek tijdens een cosmetische behandeling. Door het inbrengen van fillers en tijdelijke spierontspanners kunnen we rimpels of bijvoorbeeld lippen opvullen. Bij Arioque Esthétique gebruiken we injectables daarnaast ook om overmatig zweten tegen te gaan. Een minder bekende behandeling met injectables is het voorkomen van een zogenoemde gummy smile. Dit is het zichtbaar worden van tandvlees bij het lachen. Een injectable gebruikt men tegenwoordig ook vaak tegen migraine.

Injectables van gerenommeerde producten

Bij Arioque Esthétique gebruiken we enkel tijdelijke spierontspanners en fillers van gerenommeerde producenten. Onze cosmetisch specialisten houden zich dag in dag uit bezig met het toedienen van deze injectables. We verminderen hiermee de tekenen van veroudering in het gezicht zoals fronsrimpels, voorhoofdrimpels, rimpels bij de neus en kraaienpootjes.

De tijdelijke spierontspanner Botox

Naarmate we ouder worden ontstaan er in ons gezicht rimpels door de aanspanning van bepaalde spieren. Het inbrengen van een natuurlijk eiwit zoals Botox voorkomt dat de spier aanspant en dus een rimpel veroorzaakt. Meestal wordt botox gebruikt voor het gebied vanaf de neus tot aan de haargrens. Deze tijdelijke spierontspanner is over het algemeen uitgewerkt na drie tot zes maanden. Dit komt omdat het lichaam de Botox op een natuurlijke wijze afvoert. Een nieuwe behandeling is dan mogelijk.

De tijdelijke fillers van hyaluronzuur

Bij Arioque Esthétique werken we uitsluitend met fillers die het lichaam na verloop van tijd zelf op natuurlijke wijze afbreekt. Deze tijdelijke fillers bevatten daarom hyaluronzuur. Dit is een stof die altijd al in de huid en het lichaam voorkomt. De fillers brengen volume op plaatsen waar dat gewenst is. Met deze fillers vullen we het volumeverlies dat ontstaat bij het ouder worden op. Ook kan hyaluronzuur zorgen voor huidverbetering. Een filler geeft meestal niet zelf de vulling, maar heeft de eigenschap om vocht aan zich te binden. Hierdoor ontstaat het gewenste volume. De filler voor huidverbetering heeft een specifieke eigenschap. Deze stimuleert namelijk de fibroblasten in de huid tot aanmaak van collageen en elastine. Dergelijke stoffen zorgen dat de huid stevig aanvoelt en veerkrachtig is. De tijdelijke fillers dienen na circa twaalf maanden herhaald te worden om het resultaat te behouden. Permanente fillers zijn verboden in Nederland.

Injectables behandeling voor een frisse en jongere uitstraling

Wil je weten of injectables zoals tijdelijke spierontspanners en fillers ook geschikt zijn om jouw huid te verbeteren? Of wil je graag die ene storende rimpel laten doen verdwijnen? Dan ben je van harte welkom voor een consult met onze cosmetische specialisten. Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen via telefoon of per e-mail voor algemene informatie over onze behandelingen.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de injectables of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Filler

1 ml filler € 220

 

Botox

1 zone botox
(Voorhoofd, frons of kraaienpootjes)
€ 90

*Nacontrole

Binnen 2 weken Gratis
Tussen 2 en 4 weken €25 per zone
Na 4 weken vindt er GEEN controle meer plaats

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen