Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Ooglidcorrectie

Een jaar of tien geleden hoorde je vrijwel niemand over een ooglidcorrectie. Dat is nu wel anders. Deze operatie ligt veel minder in de taboesfeer omdat uiteindelijk iedereen vroeg of laat last krijgt van hangende oogleden. De ene persoon vindt het ontsierend, de andere persoon ondervindt daadwerkelijk klachten.

Eerste consult

Het is belangrijk dat je de juiste behandeling krijgt en daarom bepaalt de specialist van Arioque Esthétique tijdens dit eerste consult of er aan de wensen van een ooglidcorrectie kan worden voldaan. Daarnaast wordt ook de ooglidcorrectie behandeling doorgenomen, bespreekt je de operatierisico’s en de herstelperiode. Ook worden er foto’s gemaakt voor in jouw medisch dossier en wordt jouw medische achtergrond doorgesproken. Hierbij is het voor de arts belangrijk om te weten hoe goed jouw gezondheid is en of je eerdere ingrepen hebt ondergaan.

De ingreep

De ooglidcorrectie vindt plaats onder lokale verdoving. Voorafgaand aan de ingreep tekent de arts specialist nauwkeurig af welk deel van de huid verwijderd mag worden. Bij een bovenooglidcorrectie maakt de chirurg vervolgens een kleine snee in de huidplooi van het bovenooglid. Een combinatie van vetverwijderingen en verstrakking van de huid geeft optimaal resultaat. De hechtingen worden tijdens de eerste controleafspraak verwijderd.

Hersteltijd ooglidcorrectie

De eerste week na de ingreep ontstaan er blauwe plekken rondom de ogen en kan er een zwelling van de oogleden ontstaan. Voor een bovenooglidcorrectie geldt dat het ongeveer zeven tot tien dagen aanhoudt. Het uiteindelijke resultaat van de ooglidcorrectie is na ongeveer drie maanden het beste zichtbaar.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de Ooglidcorrectie of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

 

Chirurgisch boven ooglidcorrectie € 500,-
Chirurgisch onder ooglidcorrectie € 800,-
Boven + onder € 1200,-

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen