Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Intieme peel

Heb je last van een donkere verkleuring in de huid rond jouw schaamstreek en wil je hier iets aan doen? Dan is de intieme peel van Arioque Esthétique wellicht geschikt voor jou! De behandeling duurt gemiddeld twintig tot dertig minuten en is vrijwel pijnloos. Soms ervaren mensen een tintelend gevoel. Na de behandeling kan de huid droog aanvoelen en wat trekken. Het effect van een intieme peel is direct zichtbaar. Toch adviseren we in de meeste situaties om een kuur te kiezen van drie peelings. Ons advies is gebaseerd op je huidtype en de ontstane pigmentatie. Tussen de behandelingen in zit een periode van twee weken.

Intieme Peel

Verkleuringen op intieme zones

Veel vrouwen en mannen schamen zich voor verkleuringen op intieme gebieden zoals de schaamstreek. Ook oksels of knieën kunnen verkleuringen vertonen. Vaak ontstaat er hyperpigmentatie als gevolg van scheren, harsen of waxen. Ook wanneer een vrouw is bevallen of ouder wordt, kan er pigmentatie optreden. Dit komt vaak door hormoonveranderingen. Met een chemische peeling kunnen wij de bovenste laag van de huid verwijderen. De productie van melanine remmen we hiermee af en de pigmentatie verminderd. Door het toepassen van de intieme peel verdwijnen kleine beschadigingen in de huid. Denk hierbij aan sporen van littekens en kleine rimpels of pigmentatie. De behandelde huid kleurt vervolgens lichter.

Na de intieme peel behandeling

Wanneer je de intieme peel hebt ondergaan is het effect ervan direct zichtbaar. Dat is fijn en waarschijnlijk heb je weinig tot geen last van de behandeling. Toch is het verstandig om pas de volgende dag te gaan douchen en de behandelde huid zonder zeep te reinigen. Gebruik ook even geen zonnebrand crèmes en vermijd directe blootstelling aan zon gedurende zes weken. Een saunabezoek of bijvoorbeeld een Hamam behandeling raden wij niet aan in de twee weken na de peeling. Om de behandelde huid optimaal te verzorgen zullen wij u wel aanraden hiervoor een speciale crème aan te schaffen.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de Intieme Peel of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Intieme peel

Kuur van 3 behandelingen (oksels, knieën of schaamstreek)
(Inclusief LIGHTENING CREAM)
€ 350,-
Extra LIGHTENING CREAM) € 70,-

 

 

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen