Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Hyperpigmentatie

Bij Hyperpigmentatie is de aangedane huid donkerder gekleurd dan de rest van de huid. Dit kan een bruine, grijze of zelfs zwarte verkleuring van de huid veroorzaken. Deze verkleuring komt voor in kleine of grote plekjes op de huid, maar meestal in het gezicht. Vaak geeft deze Hyperpigmentatie aan dat de huid beschadigd is.

Hyperpigmentatie | Arioque Esthetique

Oorzaken van hyperpigmentatie

De oorzaak van Hyperpigmentatie is een toename van pigment in de huid. Denk hierbij aan sproeten, zonnevlekken of littekens. Pigment is een kleurstof die aangemaakt wordt door speciale cellen in de huid. Het pigment in de huid neemt toe door een toename van het aantal pigmentcellen in de huid. Daarnaast kan er een toename in de pigmentaanmaak zitten, terwijl het aantal pigmentcellen gelijk blijft.

Behandelingen van hyperpigmentatie

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk bij klachten van hyperpigmentatie. Soms is hyperpigmentatie goed te behandelen, maar in sommige gevallen ook minder goed. Tijdens een intakegesprek kijkt onze huidspecialist of de huid voor de desbetreffende behandeling in aanmerking komt en of de behandeling past bij de klachten of huidaandoening. Er wordt een huidanalyse gedaan en op basis daarvan een persoonlijke kuur samengesteld.

Mogelijke behandelingen

Dit is een lichttherapie waarbij ledlampjes de huidcellen stimuleren tot de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor ziet de huid er weer fris en egaal uit.
Lees meer over…

Peeling

Dit is een techniek op basis waarvan gezonde huid weer naar boven komt, zodat je huid een verfrissend effect krijgt. Deze behandeling verwijdert oppervlakkige huidcellen, waarna nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor oogt de huid weer strak en zacht.
Lees meer over…

Bij deze peeling wordt een combinatie van zeeplanten, mineralen, zouten, vitamine en algen gebruikt. Deze techniek stimuleert de celvernieuwing en zorgt daarnaast voor een zichtbare versteviging van de huid.
Lees meer over…

Deze peeling helpt de collageenproductie te stimuleren, waardoor de huid meer volume krijgt en deze strak, jong en elastisch blijft.
Lees meer over…

Deze peeling verwijdert dode huidcellen, waardoor de huid beter in staat is om werkstoffen op te nemen. Wanneer de stoffen beter worden opgenomen, zullen deze ook meer effect hebben op de huid. Dit zorgt voor een zichtbaar verjongde en vernieuwde huid.
Lees meer over…

Het inspuiten van hyaluronzuren, aminozuren en vitamine preparaten, die collageen en de aanmaak van elastine stimuleren.
Lees meer over…

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de behandeling van hyperpigmentatie of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen