fbpx
Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Microneedling

De therapie microneedling, ook wel collageeninductietherapie genoemd, is een huidverbeterende methode. Bij microneedling worden met behulp van de dermapen microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt. Op deze manier dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces om de huid te vernieuwen. Dit proces verhoogt de productie van collageenvezels en elastine in de huid. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te versterken en aan de oppervlakte te verfraaien.

Microneedling Behandeling | Arioque Esthetique

Wanneer wordt de microneedling-behandeling uitgevoerd?

De microneedling-behandeling kan ingezet worden tegen huidproblemen zoals:

 • Acne-littekens
 • Fijne lijntjes
 • Grove poriën
 • Huidveroudering
 • Striae
 • Rosacea
 • Alopecia
 • Diverse pigmentatieproblemen
 • Huidverslapping
 • Hypertrofische en hypotrofische littekens
 • Zonschade

Op welke huidtypen is deze behandeling toepasbaar?

Microneedling-therapie is geschikt voor alle huidtypen. Indien gewenst en afhankelijk van je indicatie, kunnen wij microneedling-behandelingen afwisselen met peeling, LED-therapie, microdermabrasie of andere behandelmethoden.

Wat is de hersteltijd?

De eerste 24 uur is je huid een beetje rood na de microneedling-behandeling. Daarna is er geen zichtbare schade meer te zien. De huid is de dagen erna nog wel bezig met herstellen in de onderste huidlagen. De periode tussen de behandelingen varieert van twee tot drie weken en wordt persoonlijk afgestemd.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Bij microneedling-therapie geldt: hoe meer behandelingen, des te beter het resultaat. Afhankelijk van de indicatie, de ernst van de klacht en jouw huidconditie, zijn er over het algemeen zo’n drie tot zes behandelingen nodig om zichtbare huidverbetering te ervaren. Er is geen maximum aan het aantal behandelingen. Je kunt uiteindelijk zelf bepalen hoeveel behandelingen jij wilt ondergaan. Een optimaal resultaat bereik je bij een behandeling in kuurvorm.

Nazorg

Het gebruik van make-up is gedurende de eerste 48 uur na de microneedling-behandeling niet aan te raden. Vermijd tot twee weken na de behandeling ook zoveel mogelijk contact met zonlicht. Indien de zon niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de behandelde huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de microneedling behandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 06.34411863

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Microneedling € 90

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Swammerdamlaan 15 7002 HP
  Doetinchem
  Tel: 06.34411863
  E.: info@arioque.nl

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 10:00 – 18:00
  di-do 10:00 – 20:30
  za 09:00 – 15:00
  zo gesloten

  Arioque Esthétique is per 5 oktober 2023 permanent gesloten na het overlijden van Arioque.  Onze condoleances aan de familie en vrienden in deze tijd van rouw.

   

  Arioque Esthétique encerrou suas atividades permanentemente em 5 de outubro de 2023, após o falecimento de Arioque. Nossas condolências à família e amigos neste momento de luto.

  Powered by