fbpx

Botox

Botox, wat houdt een behandeling in?

Botox is een uit de natuur verkregen eiwit.
Botox wordt in de cosmetische industrie gebruikt om spieren tijdelijk te laten ontspannen waardoor rimpels en lijnen in het gezicht weer vervagen. Deze natuurlijke ontspanner wordt echter niet alleen in de cosmetische industrie gebruikt. Het kent ook vele medische toepassingen. Omdat Botox onder de geneesmiddelenwet valt, is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten en bijwerkingen van dit middel. Er zijn in de dertig jaar dat Botox op de markt is, geen nadelige effecten voor de gezondheid of ernstige complicaties gevonden.

 

Een botox behandeling met natuurlijk resultaat

Met een paar kleine prikjes ben je voor de komende drie tot vijf maanden van jouw rimpels af! Je ziet er na een Botox behandeling direct jonger, frisser en uitgerust uit. De vloeistof wordt via injecties toegepast op de gewenste plaatsen. In Nederland mogen we enkel gebruik maken van veilige merken zoals bijvoorbeeld Azzalure, Dysport, Botox® en Bocouture. Het mooie van de injecties die wij gebruiken is dat deze op een natuurlijke wijze toepasbaar zijn waardoor het niet zichtbaar is dat je een cosmetische behandeling hebt ondergaan. Uiteraard zul je er frisser en uitgerust uitzien. Echter je omgeving zal niet zien dat dit door een behandeling komt.

 

Waarom een behandeling bij Arioque Esthétique?

Bij Arioque Esthétique staat natuurlijk resultaat absoluut centraal. Omdat wij weten dat niet iedereen het van de daken wil schreeuwen dat zij cosmetische behandelingen ondergaan, kunnen we ervoor zorgen dat het resultaat erg subtiel is. We kennen allemaal de verschrikkelijke foto’s van celebrities die door de Botox niet meer kunnen lachen of altijd verbaasd kijken. Dit is niet het effect dat wij willen en kunnen bewerkstelligen. Dergelijke onwenselijke resultaten ontstaan doordat er teveel en verkeerde vloeistof is ingespoten. Wij brengen de juiste, vooraf vastgestelde hoeveelheid in, het resultaat is altijd natuurlijk en jouw omgeving ziet niet dat je een behandeling hebt ondergaan.

Een behandeling gaat snel

Een behandeling met Botox duurt gemiddeld zo’n 15 minuten en er is geen herstelperiode nodig. Je kunt een behandeling dus letterlijk in je lunchpauze laten uitvoeren. Zelfs meteen na de behandeling is er niet te zien dat je behandeld bent. In uitzonderlijke gevallen kunnen er wel kleine bloeduitstortingen op het behandelde gebied zichtbaar worden. Deze verdwijnen binnen een tot twee dagen en zijn met make-up goed te camoufleren.

De werking is tijdelijk

Een Botox behandeling is nooit permanent. Het lichaam zal na verloop van tijd vanzelf de natuurlijke vloeistof afbreken. In de meeste gevallen verdwijnt het effect van de behandeling na drie tot vijf maanden. Wanneer je niet tevreden bent met het resultaat, is dit na een aantal maanden dus weer verdwenen. Een behandeling pakt in de meeste gevallen echter juist heel goed uit waardoor je er na 15 dagen een stuk jonger en frisser uitziet. Wanneer je eenmaal gewend bent aan dit resultaat, is de kans groot dat je niet meer anders wilt! Wanneer de botox zijn werking verliest, kun je direct een nieuwe afspraak maken, uiteraard zullen we ook bij de herhaalbehandeling zorgen voor een natuurlijk resultaat. Je kunt er bij Arioque Esthétique daarom ook op rekenen dat we zullen aangeven wanneer we vinden dat je te ver wilt gaan met de behandelingen.

Mogelijke complicaties van Botox

Net als elke andere cosmetische behandeling kent ook de Botox behandeling mogelijke complicaties. Deze komen echter zelden voor en zijn zeer ongevaarlijk. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld roodheid of zwelling van de huid die binnen enkele dagen verdwenen is. Soms ontstaan er ook kleine blauwe plekjes op het behandelde gebied. De complicaties mag je met make-up camoufleren.

 

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de botox behandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Botox

1 zone Botox®
(Voorhoofd, frons of kraaienpootjes)
€ 100,-
2 zones Botox®
(Voorhoofd, frons of kraaienpootjes)
€190,-
3 zones Botox®
(Voorhoofd, frons en kraaienpootjes)
€270,-

 

Nacontrole

Binnen 2 weken Gratis
Tussen 2 en 4 weken €25 per zone
Na 4 weken vindt er GEEN controle meer plaats  

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: info@arioque.nl

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten

  Arioque Esthétique is per 5 oktober 2023 permanent gesloten na het overlijden van Arioque.  Onze condoleances aan de familie en vrienden in deze tijd van rouw.

   

  Arioque Esthétique encerrou suas atividades permanentemente em 5 de outubro de 2023, após o falecimento de Arioque. Nossas condolências à família e amigos neste momento de luto.

  Powered by