Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Laserontharing

Met de nieuwste methodes op het gebied van laserontharing, behoort ongewenste haargroei tot de verleden tijd. Laserontharing werkt snel, makkelijk en pijnloos. Het is de ideale manier voor iedereen die nooit meer wilt scheren, epileren, harsen of waxen. Het permanent verwijderen van haren kan vrijwel op alle plekken van het lichaam. Om een afspraak te maken bij Arioque Esthétique, heb je geen verwijsbrief nodig van een huisarts of medisch specialist. Ontharingsbehandelingen in het gelaat worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Bovendien gaat dit niet ten koste van het eigen risico. De kosten voor het definitief ontharen verschillen per gebied.

Laserontharing | Arioque Esthetique

Voor wie is een laserontharing de ideale oplossing?

De nieuwste technologie van laserontharing, de Triple Laser, maakt gebruik van drie golflengten. Dit betreft de Alexandrite laser (755 nm), de Diode laser (810 nm) en Nd YAG laser (1064 nm). Door deze ingenieuze techniek, kunnen we alle soorten huidtypen behandelden. Dankzij de kortere golflengte (755 nm), verwijdert de Alexandrite laser niet alleen de donkere haren, maar ook de fijne en licht gepigmenteerde haren. Vanwege de enorme kracht van deze laser, is haarvermindering direct en na elke behandeling zichtbaar.

Wat is het verschil tussen laserontharing en IPL?

Het grote verschil tussen laserontharing en andere ontharingstechnieken zoals bijvoorbeeld IPL, is dat laserontharing definitief is. Na ongeveer drie tot zes laserbehandelingen is het behandelde gebied haarvrij. Bij de IPL methode zijn veel meer behandelingen nodig, vaak zelfs meer dan tien. Daarbij zijn er jaarlijks meerdere herhaalbehandelingen nodig, omdat er geen sprake is van definitieve ontharing. Dit is ook de reden waarom een IPL behandeling goedkoper is dan een laserontharing behandeling. Omdat een IPL behandeling echter steeds opnieuw moet worden uitgevoerd, valt de totaalprijs uiteindelijk vele malen hoger uit.

De laserontharing behandelingen bij Arioque Esthétique

Onze huidspecialist plaatst de geavanceerde Triple Laser op het gebied met de ongewenste haargroei. De laserstraal dringt door tot het haarzakje en vernietigt deze. Omdat de straling van de laser van korte duur is en de gekoelde kop de huid afkoelt, wordt de huid rondom het haarzakje optimaal beschermd. Daarnaast zal de huid worden gekoeld met een verkoelende gel. Dit ter voorkoming van schade aan de huid. Meestal zijn er minimaal vier tot zes behandelingen nodig, met een tussenpauze van vier tot zes weken. De haarzakjes die zich in de groeifase bevinden, worden door de laserstraal direct vernietigd. De haarzakjes kunnen zich echter ook in de rust- en uitvalfase bevinden. In deze twee fasen kan de laser de haarzakjes niet voldoende beschadigen. Hierdoor moeten er meerdere behandelingen plaatsvinden voor optimaal resultaat.

Voor, tijdens en na de behandeling

Het is noodzakelijk vier tot zes weken voor de behandeling en tijdens de kuur niet te zonnen en/of te zonnebanken. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zonnestralen, adviseren wij gebruik te maken van een zonnebrandcrème met beschermingsfactor hoger dan SPF 30.

Kunnen de haren na een laserbehandeling nog terugkomen?

Nee, de haren die behandeld zijn door onze laser komen niet meer terug. Door de laserbehandeling blijven de haarzakjes permanent beschadigd en kunnen er geen haren meer uitgroeien. Echter, door hormoonschommelingen die plaatsvinden tijdens bijvoorbeeld de overgang of een zwangerschap, is er kans op nieuwe haargroei uit nieuwe haarzakjes. Ontstaan er weer een aantal haren op het gelaserde gebied, dan adviseren we je om langs te komen voor een herhaalbehandeling.

Benieuwd of een laserontharing behandeling ook iets voor jou is?

Bij Arioque Esthétique adviseren we je graag in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van onze laserontharing behandeling. Tijdens deze afspraak hoor je meteen wat de kosten zijn. Ook kun je een korte proefbehandeling ervaren, zodat je weet hoe een laserontharing aanvoelt.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de laserontharing behandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Gelaat

Wenkbrauwen € 35
Oren € 35
Bovenlip € 45
Kin € 50
Wangen (Junkbeenderen) € 60
Kraaglijn € 65
Bakkebaard € 65
Hals € 70
Kaaklijn € 85
Gelaat geheel € 135

 

Lichaam

Oksels € 80
Tepels rondom € 65
Bikinilijn € 75
Bilnaald € 75
V-lijn € 100
Stringlijn € 110
Gehele schaamstreek € 130
Billen € 165

 

Ledematen

Handen € 50
Voeten € 50
Knieën € 50
Bovenarm € 120
Onderarmen € 135
Onderbenen € 170
Bovenbenen € 195
Armen volledig € 220
Benen volledig € 350

 

Combinaties

Kin en bovenlip € 75
Oksels en bikinilijn € 125
Kin, Bovenlip, wangen en hals € 195
Onderbenen en oksels € 200
Onderbenen en bikinilijn € 200
Onderbenen, oksel en bikinilijn € 295
Benen volledig en oksels € 370
Benen volledig en bikinilijn € 370
Benen volledig, oksels en bikinilijn € 405
Gehele lichaam vrouw
*Andere laserontharing combinaties zijn ook mogelijk.
€ 790

 

Gelaat

Wenkbrauwen € 35
Oren € 35
Wangen € 60
Hals € 70
Kaaklijn € 85
Gelaat geheel € 135

 

Lichaam

Oksels € 80
Streepje buik € 50
Nek € 75
Bilnaald € 75
Schaamstreek € 90
Schaamstreek volledig € 135
Schouders € 165
Borst € 165
Bovenrug € 165
Onderrug € 165
Buik € 165
Billen € 165

 

Combinaties man

Gehele rug (rug en schouders) € 285
Borst en buik € 295
Rug en borst € 315
Rug, borst en schouders € 350
Rug , borst, schouders en buik € 425
Gehele lichaam man
*Andere laserontharing combinaties zijn ook mogelijk.
€ 1200

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen