Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Coagulatie

Het is mogelijk om door middel van stroom, op de huid gelegen oneffenheden te verwijderen. Dit noemt men coaguleren. Coagulatie is mogelijk bij bijvoorbeeld steelwratjes, goedaardige vetbulten, ouderdomsvlekken en wratjes, moedervlekken en papulosa nigra. De coagulatie-behandeling laat geen littekens achter.

Coagulatie Behandeling | Arioque Esthetique

Wat gebeurt er precies bij de coagulatie-behandeling?

Tijdens de coagulatie-behandeling worden de huidoneffenheden verhit. Deze verhitting gebeurt met elektrische laagstroom. Na de behandeling ontstaat er een korstje op de behandelde plek. Ook kan er een kleine verdikking ontstaan. Wanneer het korstje in zijn geheel is genezen (na ongeveer twee weken), is de oneffenheid ook vaak verdwenen. In sommige gevallen is een tweede behandeling noodzakelijk om het gewenste resultaat te bereiken. Dit heeft te maken met de grootte van de te behandelen plek.

Twee verschillende coagulatie-methoden

De coagulatie-behandeling is op twee verschillende manieren uit te voeren. De huidspecialist kan een naaldje of een zogenoemde zapper gebruiken. De coagulatie met het naaldje is geschikt voor kleine verdikkingen rondom de oogleden en het behandelen van kleine rode vaatjes in het gezicht. De behandeling met de zapper is geschikt voor grotere verdikkingen zoals bijvoorbeeld moedervlekken en wratten. Afhankelijk van de verdikkingen in de huid, kan er ook voor worden gekozen om beide behandelmethoden te combineren.

Wat gebeurt er na de behandeling?

Na ongeveer twee weken is de door coagulatie behandelde plek geheel genezen. Het korstje is verdwenen en er blijft geen litteken achter. Om het herstel in deze eerste twee weken te bevorderen, adviseert onze huidspecialist om een speciale crème of emulsie te smeren met een zonbescherming van minimaal factor 30.

Wil je meer informatie over het verwijderen van oneffenheden op de huid?

Wil je meer informatie over coaguleren, of wil je weten of de huidoneffenheden waarmee jij kampt te behandelen zijn door middel van coagulatie? Neem dan vrijblijvend contact op, wij adviseren je graag tijdens een gratis adviesgesprek met onze huidspecialist.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de coagulatie-behandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

COAGULATIE (steelwratjes of ouderdomsvlekken verwijderen)
Tot 30 min. € 45
Tot 60 min. € 60

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen