Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Peeling

Peeling is een techniek uit de cosmetica waarbij gezonde huid weer naar boven komt, wat zorgt voor verfrissend effect op je huid. Bij deze techniek worden oude oppervlakkige huidcellen verwijderd, waarna nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor wordt de huid weer zacht en egaal.

Peeling | Arioque Esthetique

Wat is een peeling?

Bij een peeling wordt een techniek gebruikt met weinig en hele fijne korreltjes. Hierdoor worden de oppervlakkige oude/dode huidcellen losgeweekt. Dit geeft de nieuwe huidcellen de ruimte, waardoor deze aan de oppervlakte komen. Ook zorgt een peeling voor het aanmaken van nieuw collageen en elastine. Collageenvezels zorgen voor versteviging van de huid. Elastine zorgt weer voor veerkracht en/of elasticiteit van de huid. Doordat deze stoffen worden aangemaakt, ziet de huid er weer jong en fris uit. De peeling-techniek is vooral geschikt voor plaatsen waar de huid redelijk dun is, zoals de rug van de hand, het gezicht en de hals.

Wanneer wordt deze behandeling ingezet?

Deze kuur kan ingezet worden bij behandeling van de volgende klachten:

 • Acne
 • Rosacea (huidaandoening, rood gezicht)
 • Hyperpigmentatie
 • Littekens
 • Grove poriën
 • Rimpels
 • Droge huid (ook bij rokershuid)

Soorten peeling

Bij peeling zijn er verschillende soorten technieken te onderscheiden, namelijk:

 • Chemische peeling: dit is een peeling waarbij de huid wordt behandeld met een chemische stof, zodat oppervlakkige huidcellen afsterven. Deze techniek helpt in het geval van littekens, pigment en tekenen van huidveroudering. Een voorbeeld van een chemische peeling is een Retinol-peeling, welke vooral wordt toegepast bij pigmentatie, een rokershuid of zonbeschadigde huid. Een chemische peeling helpt rimpels te verzachten en acne(littekens) te vervagen.
 • Fysische peeling: dit is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een laser, die ervoor zorgt dat de bovenste huidlaag verdampt.
 • Mechanische peeling: een peeling waarbij kristallen onder hoge druk de dode huidcellen verwijderen. Mechanische peeling wordt ook wel Microdermabrasie genoemd, wat letterlijk het ‘afslijpen van de huid’ betekent.
 • Bio-peeling: dit betreft een techniek op basis van kruiden en natuurlijke extracten, die ervoor zorgen dat de bloedcirculatie en de talgproductie verbeteren.
 • Kruidenpeeling: deze techniek stimuleert de celvernieuwing en zorgt voor een zichtbare versteviging van de huid. Er zijn verschillende varianten, zoals Rose de Mer, waarbij een peeling op basis van zeeplanten, mineralen, zouten, vitamine en algen wordt gebruikt. Een kruiden-peeling helpt tegen acne, een droge huid en verouderde huid.

Arioque Esthétique biedt mechanische, chemische, bio- en kruidenpeeling aan.

De behandeling

Tijdens een eerste afspraak analyseert onze huidspecialist je huid, waarna er een persoonlijke kuur wordt samengesteld. De duur en het aantal behandelingen is per persoon verschillend. Meerdere aspecten zoals leeftijd, huidconditie en/of eventuele huidaandoeningen zijn hierbij bepalend.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de peeling-behandeling of wanneer j wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij u graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Donkere walen € 45,-
Glycolzuur peeling (Hoge concentratie) € 80,-
Retinol peeling € 120,-
The Perfect Derma Peel € 350,-

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen