Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Radiofrequentie

Cosmetische artsen bevelen de radiofrequentie-methode aan als een veilige, non-operatieve facelift en verjongingsmethode voor de huid. Huidverstrakking en -versteviging door middel van Radiofrequentie, kan op veel plekken op het lichaam worden toegepast. Deze methode is uiterst effectief en veilig gebleken. Momenteel is dit één van de populairste behandelingen voor huidverjonging. Er is geen herstelperiode of pijnstilling nodig na afloop van een radiofrequentie-behandeling.

Radiofrequentie Behandeling | Arioque Esthetique

Voor welke lichaamsdelen is de radiofrequentie-behandeling geschikt?

Het straktrekken van de huid in het gezicht is mogelijk op bijvoorbeeld de jukbeenderen en wangen. Ook kan radiofrequentie wallen verwijderen en kraaienpootjes en diepe rimpels rondom de mond verminderen. Daarbij is radiofrequentie bijzonder effectief voor het verstrakken van de kaaklijn. Ook voor de hals, het decolleté, de buik, benen en armen is een radiofrequentie-behandeling aan te raden.

Hoe werkt een behandeling?

Tijdens de behandeling brengt de behandelaar een koude gel of een huidserum op de te behandelen huid aan. Vervolgens gaat hij zachtjes met de behandelkop over de huid. De behandeling doet helemaal geen pijn en voelt zelfs aangenaam aan. Je voelt een prettige warmte op de huid. Na de behandeling kan de huid enigszins warm aanvoelen en er kan een matige roodheid zichtbaar zijn. Het is enigszins vergelijkbaar met het gevoel na een intensieve sportsessie of het gevoel nadat je in de zon gezeten hebt. De roodheid verdwijnt in de uren na de behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Een normale behandelserie bestaat uit zes radiofrequentie-behandelingen. Tijdens de behandelserie is één tot twee behandelingen per veertien dagen de norm.

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Sommige mensen zien al na de eerste behandeling resultaat. De gewenste verbetering is zichtbaar na een serie van behandelingen, waarbij de resultaten per persoon verschillen. Let wel, het uiteindelijke resultaat kan pas na drie tot zes maanden worden beoordeeld, omdat de behandelingen nog enige tijd nawerken. Bovendien, de resultaten van een radiofrequentie-behandeling zijn cumulatief, wat wil zeggen dat het resultaat na elke behandeling toeneemt.

Wat zijn de contra-indicaties?

Een radiofrequentie-behandeling is niet aan te bevelen wanneer je last hebt van eczeem, verwondingen, ontstekingen of een pacemaker draagt.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de radiofrequentie-behandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Radiofrequentie behandeling € 80,-
Radiofrequentie gezicht en hals € 110,-

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen