Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Haaruitval

Haaruitval, ook wel alopecia genoemd, kan verschillende oorzaken hebben. Het is lastig te zeggen wat de exacte oorzaak is van deze aandoening. Daarnaast zijn er ook verschillende vormen van haarverlies.

Haaruitval | Arioque Esthetique

Alopecia Areata

Dit is een huidaandoening waarbij je haren dunner worden en daarna uitvallen. Het gaat hierbij om pleksgewijze haaruitval, wat wil zeggen dat het naast de hoofdhuid ook voor kan komen op andere behaarde delen van het lichaam zoals wenkbrauwen, oksels of rondom de schaamstreek.

Alopecia Androgenetica

Vaak is haaruitval verbonden met je persoonlijke gemoedstoestand. Bij Alopecia Androgenetica praten we over een genetische bepaling. Deze aandoening is erfelijk en komt voort uit het hormoon DHT. Deze erfelijke aandoening komt voor bij zowel mannen als vrouwen.

Overig

Daarnaast zijn er nog andere oorzaken die kunnen leiden tot haaruitval.

 • Stress
 • Verandering in voeding, zoals een streng dieet of een ongezonde levensstijl
 • Lichamelijke problemen zoals ijzertekort, infectie of te kort aan vitamines
 • Hormonale schommelingen, door zwangerschap of menopauze

Behandelingen bij haaruitval

In onze praktijk zetten wij drie verschillende soorten behandelingen in om haarverlies tegen te gaan en haargroei te bevorderen. In veel gevallen wordt er gekozen voor een combinatie van meerdere behandelvormen. Dit is afhankelijk van de ernst van het haarverlies en de oorzaak. De behandelingen die onze huidspecialist uitvoert zijn:

Met behulp van minuscule naaldjes zet onze huidspecialist kleine injecties net onder de opperhuid (ongeveer 1mm diep). Door deze injecties worden de ingrediënten, zoals bouwstoffen en antioxidanten, gelijk op de goede plek ingebracht. Deze therapie remt het haarverlies en herstelt nieuwe haargroei. Dit komt omdat de goede stoffen de haarstamcel stimuleren, waardoor nieuwe haartjes kunnen groeien. De ingrediënten in de injecties neutraliseren de slechte stoffen die voor de afbraak zorgen.

De behandeling:

De Mesotherapie begint met een opbouwkuur van zes behandelingen, en vindt elke twee weken plaats. Vervolgens krijg je nog meerdere onderhoudsbehandelingen verspreid over een langere periode. Een behandeling duurt ongeveer twintig minuten.

Lees meer over…

Dit is een relatief nieuwe behandeling voor haarverlies. De behandeling met LED-licht is veilig, pijnloos en doeltreffend. De therapie helpt het huidige haarverlies te verminderen en stimuleert de nieuwe haargroei. In onze praktijk combineren we LED-therapie in veel gevallen met mesotherapie. Deze manier van behandelen is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De behandeling:

De LED-therapie start met een zogenoemde opbouwkuur van zes behandelingen, met één behandeling elke twee weken. Vervolgens krijg je nog meerdere onderhoudsbehandelingen verspreid over een langere periode. Een behandeling duurt ongeveer twintig minuten.

Lees meer over…

Bij microneedling worden er per seconde ruim 1900 kanaaltjes in de hoofdhuid gemaakt, waardoor er groeifactoren vrijkomen. De behandeling zorgt voor het verminderen en stopzetten van haarverlies. Daarnaast worden de wortels gestimuleerd, zodat het teruggroeiende haar dikker en steviger wordt. Ook deze behandeling wordt vaak gecombineerd met mesotherapie en led-therapie.

De behandeling:

De behandeling duurt ongeveer twintig minuten. Het is belangrijk dat je er na de behandeling voor zorgt dat er geen direct zonlicht op je lichaam komt en dat je zweetproductie door lichamelijke inspanning probeert te voorkomen.

In overleg met één van onze specialisten, wordt besloten welke behandeling het beste past bij je hulpvraag.

Lees meer over…

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de behandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

 

Haaruitval behandeling € 99,-

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen