Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Lippen opvullen

Lippen opvullen met hyaluronzuur

Mooi volle lippen geven een jeugdige uitstraling en behoren absoluut tot het modebeeld van de laatste jaren. Overweeg jij ook om je lippen een nieuwe of jonge uitstraling te geven? Lippen opvullen met hyaluronzuur is volkomen ongevaarlijk omdat dit een lichaamseigen stof is.

Ooglift Zonder Operatie

Hyaluronzuur filler gebruiken voor lippen opvullen

Hyaluronzuur is een stofje dat het menselijk lichaam van nature zelf aanmaakt net zoals collageen. Collageen zorgt voor structuur en stevigheid van de huid. Hyaluronzuur zorgt voor hydratatie en volume. Het zijn dus twee verschillende stofjes die helaas wel één ding gemeen hebben. Beide lichaamseigen stoffen verdwijnen langzaam naarmate we ouder worden. Hyaluronzuur is dus zeer effectief als we vocht in de huid willen aantrekken en vasthouden. Vooral het vasthouden van vocht is van belang voor een mooie, gezonde en jong uitziende huid. Niet enkel alleen voor de huid worden hyaluronzuur fillers gebruikt. Ook voor het verkrijgen van jeugdige en volle lippen is deze natuurlijke stof uitermate geschikt en volledig ongevaarlijk.

Hyaluronzuur in verschillende producten

Wij gebruiken bij Arioque Esthétique hyaluronzuur in fillers. Wellicht heb jij deze stof al wel eens in andere producten aangetroffen die helpen om het volumeverlies aan te vullen in de huid. Denk bijvoorbeeld aan hyaluronzuur crème. Hyaluronzuur is een tijdelijk middel dat vocht opneemt en de huid mooi hydrateert, ideaal voor in huidverzorging crèmes dus. In onze lipfillers is de concentratie hyaluronzuur echter vele malen groter gemaakt dan in de crème. Dit doen we omdat we dan volume aan de lippen kunnen toevoegen op een natuurlijke manier.

Lippen opvullen met lipfillers bij Arioque Esthétique

Lippen opvullen kan heel natuurlijk en subtiel. Wij houden bij Arioque Esthétique rekening met behoud van de balans in jouw gezicht. Een mooi gevormde mond geeft een jeugdige uitstraling. Wanneer je niet tevreden bent met de vorm van je mond of de dikte van je lippen hebben wij voor jou een geheel veilige oplossing voor een lipvergroting. Omdat geen mond hetzelfde is, zullen wij tijdens een gratis eerste consult alle opties over fillers voor jouw lippen met je bespreken. De keuze is daarna aan jou. Met onze lipfillers bewerkstelligen we:

 • Natuurlijke vollere lippen;
 • Een jeugdige uitstraling;
 • Het herstel van contour en volume;
 • Het herstel van eventuele asymmetrische lippen.

Waarom jouw lippen opvullen met een filler?

Kleine, smalle lippen zijn genetisch bepaald ook kunnen lippen door veroudering dunner worden. Lippen zijn enorm belangrijk voor onze uitstraling, we kleuren ze niet voor niets al decennia lang rood met lipstick. Met lipfillers op basis van natuurlijk lichaamseigen hyaluronzuur kunnen wij bij Arioque Esthétique zorgen voor natuurlijke, jeugdige en vollere lippen die perfect bij jouw gezicht passen.

Hoe gaat een behandeling met lipfillers?

Een behandeling met lipfillers start bij Arioque Esthétique met het maken van foto’s. Ook dien je een gezondheidsverklaring en behandelovereenkomst in te vullen. Vervolgens worden je lippen verdoofd zodat je niets van de behandeling voelt. Met ultra dunne naaldjes wordt de filler in je lippen gespoten. We geven je de oorspronkelijke contouren en het volume terug. We kunnen indien gewenst je lippen ook iets vergroten. De prijs van de lipfillers kun je in de prijslijst terugvinden. Om blauwe plekken te voorkomen na de behandeling dien je vijf dagen voor het consult te stoppen met alle voedingssupplementen, vitamines en visolie. Drink ook geen alcohol in de 48 uur voorafgaand aan de behandeling. Gelieve indien nodig in overleg met een arts, ook geen Aspirine, Naproxen en Ibuprofen in te nemen enkele dagen vóór de behandeling. Wij adviseren wel het gebruik van Arnica druppels gedurende de 5 dagen voor de behandeling. Dit werkt tegen het verkrijgen van blauwe plekjes.

Wat kun je na een behandeling met lipfillers verwachten?

Na de behandeling kun je enkele uren later gewoon weer make-up aanbrengen. Je dient wel de eerste week na de behandeling een saunabezoek, zonnebankkuur en directe blootstelling aan zonlicht te vermijden. Ook is het niet verstandig om de eerste twee weken een behandeling bij de tandarts, schoonheidsspecialist of huidtherapeut te laten plaatsvinden. De eerste paar dagen na het opvullen van de lippen kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan die je kunt camoufleren. Ook zwelling is mogelijk, deze houdt over het algemeen niet langer dan 2 tot 3 dagen aan. Het resultaat van het opvullen van de lippen met een hyaluronzuur is gemiddeld 12 maanden zichtbaar.

Altijd een natuurlijk resultaat

Bij Arioque Esthétique staat het natuurlijk resultaat na een behandeling met lipfillers centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het opvullen van lippen en beschikken over ruime ervaring. Wij vinden het zeer belangrijk dat bij het creëren van vollere lippen, het eindresultaat er natuurlijk uit blijft zien. Onze lipfillers met hyaluronzuur zorgen voor een natuurlijke volheid en evenwicht in het volume van jouw mond. Jouw lippen behouden in alle gevallen hun natuurlijke vorm. Ze lijken enkel iets voller. Je blijft dus absoluut jezelf, maar dan in een betere versie.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de Lippen Opvullen of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Cryolipolyse 1 plaatsing € 129,-
Cryolipolyse 2 plaatsingen € 229,-
Cryolipolyse 3 plaatsingen € 319,-
Cryolipolyse 4 plaatsingen € 409,-
Cryolipolyse onderkin-behandeling € 119,-

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen