Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Overgewicht

Bij overgewicht is er te veel overtollig vet opgeslagen in het lichaam. Dit ontstaat wanneer iemand gedurende een langere tijd meer energie binnenkrijgt via eten en drinken, dan dat hij of zij verbrandt. Op lange termijn kan het hebben van overgewicht veel gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Overgewicht | Arioque Esthetique

Oorzaken van overgewicht

Er zijn verschillende factoren die kunnen bijdragen aan het krijgen van overgewicht. Denk hierbij aan:

 • Te veel en te ongezond eten;
 • Obesogene omgeving: overal en altijd is er voedsel verkrijgbaar;
 • Stoppen met roken;
 • Mentale problemen en stress, hangt vaak samen met (te) weinig slaap;
 • Medicijngebruik.

Daarnaast wordt het gewicht mede bepaald door genetische factoren.

Gezondheidsrisico’s

Overgewicht verhoogt de kans op aandoeningen zoals:

 • Diabetes type 2 (suikerziekte)
 • Hart- en vaatziekten & hoge bloeddruk
 • Verschillende vormen van kanker
 • Menstruatiestoornissen & vruchtbaarheidsproblemen bij mannen en vrouwen
 • Galstenen
 • Gewrichtsklachten
 • Hoge bloeddruk

Wanneer heb je overgewicht?

Ongeveer de helft van de Nederlanders heeft last van overgewicht. Je kunt uitrekenen of je overgewicht hebt door je BMI, wat staat voor Body Mass Index, te meten. Dit doe je door je gewicht in kilo’s te delen door het kwadraat van je lengte in meters.

Behandelingen

In onze praktijk helpen we je graag met de strijd tegen overgewicht. Afvallen is over het algemeen geen makkelijke klus en zonder stok achter de deur is het moeilijk om zware diëten vol te houden. Wij combineren onze behandelingen met het aanbieden van lekkere en gezonde maaltijdvervangers.

Straight Away dieet bij Arioque Esthétique

Het dieet volgt een aantal stappen in jouw proces van gewichtsverlies. Je begint met het zoeken van een coach bij jou in de buurt, die jou je gehele afvalproces zal blijven begeleiden. Vervolgens wordt er met je coach een programma samengesteld, wat past bij jouw streefgewicht. Hierin worden de Straight Away-producten meegenomen, soms in combinatie met reguliere voeding. Een coach zal je niet alleen tijdens dit proces begeleiden, maar hij of zij zal er ook voor zorgen dat je een nieuwe levensstijl leert te volgen, zodat jouw gewicht stabiel blijft.
Lees meer over…

Contourverbetering behandelingen

Wanneer je veel bent afgevallen, blijft er vaak nog overtollig huid- en vetweefsel achter. Dit kan zorgen voor klachten op psychosociaal, fysiek en hygiënisch gebied.

• Cryolipolyse

Bij cryolipolyse wordt het vet plaatselijk bevroren. Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd oftewel bevroren, voert het lichaam de dode cellen en het overtollige vet via natuurlijke wijze af. De afgevoerde cellen blijven weg, wat zorgt voor een blijvend resultaat.

Lees meer over…

• Mesotherapie

Bij mesotherapie worden er natuurlijke middelen, zoals hyaluronzuur, aminozuur of vitaminepreparaten, in de eerste huidlagen gespoten door middel van hoge luchtdruk. Door het middel op de te behandelen plek in te brengen, worden vetcellen afgebroken.

Lees meer over…

• Lipocavitatie

Bij lipocavitatie wordt een apparaat gebruikt wat werkt op basis van geluidsgolven, met als doel om gelokaliseerd vet wat zich ophoopt te reduceren. De behandeling is gericht op functieherstel met als bijkomend voordeel een verbetering van de lichaamscontour.

Lees meer over…

• Radiofrequentie behandelingen

Een radiofrequentie behandeling kan gezien worden als een veilige non-operatieve facelift en verjongingsmethode voor de huid. Na het afvallen zijn er veel mensen die last hebben van een slappere huid, deze behandeling is zeer effectief voor huidverstrakking.

Lees meer over…

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de behandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen