Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Mesotherapie

De Franse arts Dr. Michel Pistor ontwikkelde in 1952 de mesotherapie. Deze therapie werd destijds ingezet als behandeling tegen pijn en het verhelpen van sportblessures. Door het medicament in de pijnplek te spuiten, kon hij de pijn doeltreffend aanpakken. De werkende stoffen kwamen door de injecties direct op de juiste plek terecht, zonder dat deze door de bloedbaan moesten.

Mesotherapie Behandeling | Arioque Esthetique

Mesotherapie voor cosmetische behandelingen

Tegenwoordig past men de mesotherapie nog steeds op dezelfde manier toe bij moeilijk te bereiken behandelplaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ernstige brandwonden of hevige ontstekingen. De laatste jaren kwam men erachter dat deze behandeling ook zeer goed ingezet kan worden voor cosmetische doeleinden. Men gebruikt in de cosmeticabranche echter geen medicatie maar enkel en alleen natuurlijke middelen. Dit kunnen hyaluronzuren, aminozuren en vitaminepreparaten zijn. In de cosmetica-wereld gebruikt men bij de mesotherapie-behandeling ook geen naald, maar een hyaluronpen. Deze pen werkt op basis van hoge luchtdruk, die zich door de eerste huidlagen heen werkt.

Toepassing in de cosmeticabranche

Mesotherapie kan onder andere toegepast worden bij huidverjonging en huidverbetering. Het stimuleert de collageen en elastine-aanmaak. Dit gebeurt op basis van een skinbooster-preparaat van vitaminen, mineralen en aminozuren. Mesotherapie vermindert ook hyperpigmentatie en gaat haarverlies tegen. De meest uitgevoerde mesotherapie-behandelingen zijn gericht op het doelgericht verbranden van vetophoping.

Effectief en plaatselijk vet verbranden

Bij een mesotherapie-behandeling om de vetcellen effectief te verbranden, gebruikt men een vetcel-afbreekbare oplossing. Enkele zeer oppervlakkige prikjes in de huid met de hogedrukpen, zorgen er voor dat de oplossing het vet laat verdwijnen. De combinatie van de werkstoffen, maken deze behandeling zeer effectief en doelgericht. De behandeling kan als gevoelig worden ervaren, maar is goed te verdragen. Indien gewenst, kan de huid plaatselijk worden gekoeld. Het doelgericht verbranden van vetophoping met behulp mesotherapie, is mogelijk op de buik, flanken, heupen, benen, onderkin en bij cellulitis.

100% natuurlijke werkstoffen

De basisstof bij de vet-verbrandende mesotherapie is hyaluronzuur. Dit is tevens één van de belangrijkste stoffen tegen huidveroudering. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, die zorgt voor souplesse en ertoe bijdraagt dat de huid vocht vasthoudt. Door middel van deze basisstof, kan men vitaminen A, C en E, mineralen, aminozuren en antioxidanten toevoegen aan de huid.

Krijg ik een overtollige huid na volumeverlies bij vetverbranding?

De mesotherapie-behandeling activeert het stofwisselingsproces in de huid. Mede hierdoor kunnen de verouderingsverschijnselen worden aangepakt die vaak samengaan met het volumeverlies bij effectieve vetverbranding. Het samenklonteren van collageen wordt ongedaan gemaakt. Dat is vervolgens goed voor de egaliteit van de onderste huidlagen, waardoor de huid nieuwe veerkracht en haar elasticiteit terugkrijgt. Met behulp van de ingespoten vloeistof, voert ons lichaam de vetcellen af. Zo kunnen we doelgericht zones aanpakken die normaliter moeilijk te bereiken zijn.

Een beetje extra hulp

Ook als we vaak sporten en gezond eten, blijft net dat kleine stukje buikvet of dat randje op de heupen en billen zitten. Dit is soms zelfs het geval bij de onderkin of oogwallen. Wat we er ook aan doen, het wil maar niet weggaan. De mesotherapie-behandeling is perfect om juist deze ‘probleemzones’ aan te pakken. Daarnaast is dit een goede behandeling om van overtollige kilo’s af te komen.

Op welke leeftijd kun je starten met mesotherapie?

Wie de huid lang in goede conditie wil houden, kan het beste preventief beginnen wanneer hij of zij tussen de 30 en 40 jaar is. De behandeling is uitermate geschikt om de jonge huid in een nog betere conditie te brengen en te houden. Bij de ouder wordende huid, zorgt de mesotherapie-behandeling voor meer elasticiteit en souplesse.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Tijdens een kosteloze en vrijblijvende afspraak, kijkt onze huidspecialist naar hoeveel mesotherapie-behandelingen jouw huid nodig heeft voor het beste resultaat. Hij kan je hierna informeren over de kosten van het totale behandelprogramma. Wanneer je besluit te starten met de mesotherapie-behandelingen, wordt er een medische vragenlijst met je doorgenomen en een huidplan opgesteld. De huidspecialist maakt ook een foto van het te behandelende gebied, zodat achteraf het resultaat bekeken kan worden. Bij deze behandeltechniek dien je te allen tijde in kuurverband te komen voor het beste resultaat. Je dient je er ook bewust van te zijn dat de mesotherapie-behandelingen per kwartaal of per half jaar (afhankelijk van de indicatie) herhaald moeten worden, om het verouderingsproces te vertragen.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de mesotherapie behandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Mesotherapie haaruitval + led therapie 1,5 uur € 99
Bij afname kuur (8 behandelingen) € 69
Mesotherapie onderkin of oogwallen € 60
Mesotherapie vetbehandeling per zone:
(bovenbuik, onderbuik, flanken of heupen)
€ 70 tot € 90

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen