Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

The Perfect Derma Peel

Verander je huid in maar één week! Dit door The Perfect Derma Peel.

The Perfect Derma Peel is de meest geavanceerde en effectieve peeling van medische kwaliteit die er is.

Arioque Esthétique is de enige in Nederland die deze peel toepast! De peeling komt oorspronkelijk uit Californië; de plaats waar alles draait om beauty!

Wat doet de Perfect Derma Peel?

De exclusieve formule van deze peel biedt goede resultaten bij huidveroudering, acne, melasma, hyperpigmentatie en veel andere voorkomende huidproblemen. De peeling is vrijwel geheel pijnloos en biedt een eenvoudig peelingproces aan voor alle huidtypes en huidkleuren.

Belangrijke ingrediënten van deze peeling zijn: TCA, retinoïnezuur, salicylzuur, koijczuren, fenol, glutathion en vitamine C.

Deze unieke mix van zuren en antioxidanten zorgen voor:

 • Verbetering van de helderheid, toon en textuur van de huid.
 • Verwijderd of verminder hyperpigmentatie, inclusief melasma.
 • Beheerst acne en verbeterd het uiterlijk van acne littekens.
 • Vermindert de groveporiën.
 • Verzacht fijne lijntjes en rimpels.

Glutathion

The Perfect Derma peel is de enige chemische peeling van medische kwaliteit die Glutathion bevat. Glutathion is dé ultieme antioxidant met krachtige huidverlichtende en anti-aging voordelen.

Glutathion is een anti-aging antioxidant die door het menselijke lichaam geproduceerd wordt. Deze productie neemt af naarmate de leeftijd vordert en veel blootstelling is aan omgevingsstress.

Deze antioxidant bestrijdt schade door vrije radicalen, verbeterd de gezondheid van de cellen en remt productie van melanine voor een helderen en stralendere huid. The Perfect Derma Peel is dus de enige peel die glutathion bevat.

The Perfect Derma Peel Booster

 • Problemen met de huid? Wij kijken welke Peel het beste bij jou past. De duur en het aantal behandelingen is per persoon verschillend. Meerdere aspecten zoals leeftijd, huidconditie en/of eventuele huidaandoeningen zijn hierbij bepalend. Vervolgens is er nog de keuze tussen The Perfect Derma Plus en The Perfect Derma Clear. De plus booster bevalt dezelfde mix ingrediënten als The Perfect Derma Peel maar heeft een hogere concentratie en is dus krachtiger.De booster zorgt voor verbeterde resultaten bij mensen met een vette of moeilijke huid. Het is erg effectief bij mensen die last hebben van vervelende of blijvende hyperpigmentatie, inclusief melasma en/of acne littekens. Ook werkt de booster goed voor zonneschade op het gezicht, handen, armen of rug.The Perfect Derma Clear booster bevat dezelfde zuren als The Perfect Derma Peel maar met toevoeging van benzoylperoxide en hydrocortison. Deze booster verbetert de peelingsresultaten voor mensen met matige tot ernstige littekens.

  Beide boosters zijn zo ontwikkeld om gemixt te worden met The Perfect Derma Peel. Om je huid goed en stralend te houden is een dagelijkse verzorging belangrijk tussen de peelings. Zo heb je langer en beter resultaat van de peeling.

Wat kun je na een behandeling verwachten?

Na de behandeling dien je minimaal 6 uur met de ‘The Perfect Derma Peel’ op je huid blijven zitten. Je huid kan er plaatselijk wat rood uitzien, de roodheid verdwijnt meestal binnen één dag. Je mag gedurende 10 dagen geen verzorgingsproducten gebruiken, alleen de The Perfect Derma Peel kit (aangereikt na de behandeling).
De vervellinsgprocess begint na de 3 dagen en kan tot 10 dagen duren. Het is erg belangrijk dat de de losse huidlaag niet uitgetrokken wordt, maar geknipt met een schaar (deze dient schoongemaakt worden met alcohol).
De blootstelling aan de zon en gebruik van sauna moet 3 maanden vermijd worden.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de The Perfect Derma Peel of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

The Perfect Derma Peel (incl. nazorg setje) € 350,-

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen