Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Ooglift zonder operatie

Ondervind jij last van hangende oogleden? Wil je hier iets aan laten doen maar vind je een ooglidcorrectie een te grote ingreep? Kies dan voor een ooglift zonder operatie. Dit is een unieke en revolutionaire behandeling bij Arioque Esthétique. Deze plasma behandeling waarmee we zonder prikken en snijden, dus zonder chirurgische ingreep bovenoogleden kunnen liften, heeft een relatief korte hersteltijd.

Ooglift Zonder Operatie

Wat is plasma?

Plasma ontstaat door een ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit is opgewekt. De lichte elektrische ontlading wordt opgewekt door een speciale ingebouwde ionisator in het systeem dat wij gebruiken. Plasma bestaat uit deeltjes gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Met dit plasma kunnen we de huid heel gelijkmatig verwarmen.

Voordelen van een ooglift zonder operatie:

 • Snelle behandeltijd
 • Non-invasief
 • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
 • Langdurig resultaat
 • Meestal 1 behandeling
 • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)

Voor wie is een plasma behandeling geschikt?

De plasma behandeling is het meest ideaal bij lichte huidtypes. Om deze reden mag de huid ook niet zongebruind zijn. Vier weken voorafgaand aan de behandeling is vermijden van zonnebank en zon dan ook dringend aan te raden. Je mag uiteraard wel gewoon naar buiten mits je de oogleden beschermd tegen het UV-licht met minstens een SPF30 crème en een zonnebril bijvoorbeeld.

Hoe gaat een ooglift zonder operatie in zijn werk?

Voordat we starten met onze plasma behandeling smeren we je oogleden royaal in met verdovende crème. Vervolgens dekken we de crème af met folie zodat het beter kan intrekken. We vragen je om vanaf dit moment je ogen gesloten te houden omdat de crème zich anders kan verplaatsen. Na ongeveer een half uur verwijderen we de verdovende crème en kan de behandeling starten. Met een heel dun naaldje behandelen we stipgewijs het hele ooglid. Dit naaldje heeft een doorsnede van ongeveer 0,2 mm. De prikjes zijn ongeveer 0,02 tot 0,04 mm diep. Als het ware verdampen we door middel van de prikjes het bovenste laagje van de huid. Dit proces is ook zichtbaar tijdens de behandeling. Na de behandeling wordt het ooglid gekoeld en starten we met het andere oog.

Wat kan ik verwachten na een plasma behandeling?

Direct na de behandeling blijven we je oogleden nog een tijdje koelen. Dit is belangrijk om ernstige zwelling tegen te gaan. Wanneer je direct na de behandeling in de spiegel kijkt zie je allemaal kleine bruine puntjes op je bovenste oogleden. Het lijkt alsof je donkere oogschaduw op hebt. Ondanks het koelen treedt er meestal zeer kort na de behandeling toch een zwelling op. Dit neemt de eerste 24 uur ook verder toe. Vooral wanneer je de ochtend erna wakker wordt zullen je oogleden dik zijn. Meestal neemt dit in de loop van de dag weer wat af. De bruine stipjes die je direct na de behandeling al kan zien veranderen in kleine korstjes en vallen na ongeveer een week af. Je oogleden zijn nog wel gevoelig en de huid kan nog wat schilferig zijn. Dit houdt meestal enkele weken tot maanden aan.

Het resultaat van deze revolutionaire behandeling

Een plasma behandeling zorgt voor een directe ooglift zonder operatie. De puntjes die we in je huid gemaakt hebben gaan zich van nature weer herstellen. De huid zal een mooi egale structuur aannemen. Je kunt daarnaast een verlichtend gevoel van jouw oogleden bemerken. Je blik is opener en de oogleden zullen meer zichtbaar zijn. De behandeling stimuleert collageen en elastine aanmaak waardoor je pas na ongeveer drie maanden het uiteindelijke resultaat van de behandeling ziet. Dit komt omdat de herstructurering van collagene vezels een langdurig proces is. Doorgaans is één behandeling voldoende. Heel soms, afhankelijk van je wensen en de ernst van de klachten kan een tweede behandeling noodzakelijk zijn.

Kies je toch liever voor ooglidcorrectie operatie? Dan kun je ook hiervoor terecht bij Arioque Esthétique. Lees hier meer over een ooglidcorrectie operatie.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de Ooglift Zonder Operatie of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Plasma ooglift

Plasma ooglift
(Incl. consult en nacontrole na 3 manden)
€ 350,-

 

2de behandeling

Indien er toch nog een extra nabehandeling plaats dient te vinden €250,-

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen