Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Straight Away

De diensten van Arioque Esthétique zouden niet compleet zijn als we naast cosmetische behandelingen op het gebied van huidverbetering en contourverbetering, geen hoogwaardige maaltijdvervangers zouden aanbieden voor mensen die graag willen afvallen. De voedingsproducten die wij aanbieden zijn zorgvuldig samengesteld door een team van diëtisten, gewichtsconsulenten en voedingsdeskundigen. Anders dan met andere diëten, wordt jouw lichaam met deze maaltijden wel voorzien van de noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Zo verlies je niet alleen gewicht, je voelt je ook direct fit. Extra voedingssupplementen zijn tijdens het afvallen met de hoogwaardige maaltijdvervangers van Straight Away dieet dus niet nodig!

Straight Away | Arioque Esthetique

Waarom werken deze maaltijdvervangers?

Ben je op zoek naar een coach in Doetinchem die jou kan ondersteunen bij het verliezen van de overtollige kilo’s? Dan ben je bij Arioque Esthétique aan het juiste adres. Het afvallen met de shakes, repen, soepen en andere maaltijdvervangers van Straight Away dieet, zorgt ervoor dat niet één maaltijd saai is. Straight Away dieet producten bevatten minder koolhydraten, waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. Wist je dat juist de koolhydraten ofwel de suikers in je voeding, ervoor zorgen dat je steeds maar meer blijft eten? Door de Straight Away producten krijg je dus letterlijk minder trek. Je bent nu als het ware verslaafd aan suikers die door je lichaam worden omgezet in vet. Je lijf vraagt als het ware continu om zoetigheid. Met deze maaltijdvervangers kun je lekker én gezond eten.

De stok achter de deur bij afvallen

Als jij wat kilo’s wilt afvallen, lekker in je vel wilt zitten en daarbij ook nog eens fit wilt zijn, dan weet je waarschijnlijk dat dit niet vanzelf gaat. Het is best pittig om jezelf ertoe te zetten ineens gezonder en anders te gaan eten. Arioque Esthétique is jouw stok achter de deur. Wij coachen jou naar het gewenste gewicht en een gezond lijf. Wil je meer informatie over de coaching in Doetinchem of de producten van Straight Away? Neem dan vrijblijvend contact op.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de Straight Away of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 0314-844524

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Wat zijn de kosten van Straight Away?

De kosten zijn afhankelijk van het programma dat jij samen met je coach kiest en het aantal producten dat daarbij hoort. Ook is er een prijsverschil tussen de verschillende producten. De kosten zijn dus ook afhankelijk van jouw keuze. Bij de producten staat de verkoopprijs aangegeven. Een volledig programma is al mogelijk vanaf €49,00 per week.

Wat zijn de kosten van de begeleiding?

De eenmalige intake kost €30,00. De begeleiding tijdens het programma is gratis! Vanaf het moment dat je weer helemaal over bent gestapt op reguliere maaltijden, krijg je bij je coach binnen een jaar nog twee extra wegingen gratis.

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Swammerdamlaan 15 7002 HP Doetinchem Tel: 0314-844524 E.: [email protected]

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 11:00 – 18:00
  di-do 08:00 – 18:00
  za 08:00 – 13:00
  zo gesloten  Chat openen