Lipocavitatie

LIPOCAVITATIE

WAT IS LIPOCAVITATIE?

Lipoavitatie is een esthetische behandeling waarvoor een apparaat met geluidsgolven wordt gebruikt met het doel om gelokaliseerd vet, bijvoorbeeld op buik, heupen, love handles en alle gebieden waar zich vet ophoopt te reduceren.

Voor de behandeling wordt op de huid een gel aangebracht. De uitgezonden ultrasone energie dringt door tot in het onderhuidse vet en genereert kleine belletjes in de vetcellen. Vet wordt afgebroken tot vetzuur en glycerol. Het vetzuur wordt geelimineerd door de lever en het glycerol verdwijnt via de lymfevaten en de urine.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING?

Deze behandeling is vooral geschikt voor het reduceren van gelokaliseerd vet. Door lipocavitatie kan ook cellulitis verminderen.

CONTRA-INDICATIE

Cavitatie behandelingen zijn niet geschikt voor iedereen. Iemand die last heeft van obesitas, zal geen baat hebben bij een Cavitatie behandeling. Als de cliënt al leververvettting of hoog cholesterol heeft is deze behandeling niet aan te raden. Zwangere vrouwen en mensen met een voorgeschiedenis van tumor of kanker moeten ook deze behandeling vermijden.

HOEVEEL BEHANDELING IS NODIG?

Vanaf de eerste sessie is het mogelijk om het verschil te zien, maar het duurt gemiddeld 4 tot 8 behandelingen voor het volledige resultaat.Elke sessie duurt ongeveer 30 minuten. Het is mogelijk om meer dan een gebied per sessie te behandelen. Tevens is het mogelijk om cavitatie te combineren met andere behandeling zoals Cryolipolyse of Radiofrequentie voor een snelere en effectieve resultaat. Dit wordt tijdens intakegesprek besproken.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN CAVITATIE BEHANDELING

Heb je vragen over een cavitatie behandeling of wilt je een afspraak maken? Neem dan contact op door te bellen naar 06.3441 1863. Ik sta je graag te woord. Wanneer je liever teruggebeld wilt worden om een afspraak te maken, kun je via het contactformulier jouw gegevens achterlaten. Uiteraard kun je ook via de onderstaande knop een on-line afspraak maken.