fbpx
Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

PDO-DRADEN

Wil je je gezicht of hals laten liften? En dit zonder een chirurgische ingreep? Dan zijn PDO-dragen dé oplossing bij milde huidverzakkingen. 

Stoor jij je aan de verslappingen in je gezicht? Misschien is een draadlift de uitkomst voor het liften van wallen, wangen, kaaklijn en hals. 

Een draadlift met PDO-draden is een cosmetische behandeling. Dit draagt bij aan een jongere uitstraling. Het doel van een draadlift is om slappe huid van de wangen, kaaklink en hals subtiel te liften en verstevigen. 

Dit door draden onder onder het huidoppervlak te plaatsen. Hierdoor wordt collageen en elastine gestimuleerd. De draden hebben kleine weerhaakjes die helpen de huid vast te pakken. Wanneer ze op de juiste manier geplaatst worden, hebben deze een liftend effect en dragen ze bij aan een strakkere huid. 

De behandeling past goed bij volwassenen tussen de dertig en veertig jaar en dan vooral bij wie er sprake is van minimale huidverslapping. Het effect van een draadlift hangt samen met de hoeveelheid collageen die door het lichaam kan worden aangemaakt. 

Doordat de draden volledig oplosbaar zijn, heb je ongeveer een jaar plezier van de extra collageen. En de bijdrage aan de verbetering in huidstructuur. 

De behandeling met draadliften is snel en met weinig of geen hersteltijd. De behandelingen duurt gemiddeld een klein uurtje. Na het plaatsen an de draadliften kun je gelijk naar huis. 

Het is een minder ingrijpende behandeling en beter alternatief dan een chirurgische facelift. Bij een draadlift worden geen onderliggende weefselen gelift. 

PDO-DRADEN

Een behandeling met PDO-draden

Als eerst zal gekeken worden welke dragen het beste bij je passen en krijg je uitleg welk resultaat verwacht mag worden. Hierna krijg je een plaatselijke verdoving waardoor de behandeling geheel pijnloos is. Na de verdoving worden er met een naald meerdere hechtdraden in de diepere huidlaag geplaatst. De naald wordt vervolgens weer verwijderd en de hechtdraad blijft achter in de huid. Deze hechtdraden zetten zich vast en dit zorgt ervoor dat de onderliggende huidlagen licht strak trekken. 

Het resultaat is gelijk zichtbaar na de behandeling. De draden zijn na zes tot twaalf maanden volledig opgelost. Tijdens het oplossen zal zich collageen (bindweefsel) vormden rondom de hechtdraden. Het collageen zorgt voor een stevige, volle en elastische huid. Het plaatsen van de draden is geheel veilig. De hechtdraden die gebruikt worden, lossen langzaam op. Er worden dus geen permanente draden geplaatst. Hierdoor is de kans op blijvende complicaties heel klein. 

Er zijn verschillende typen PDO-draden. Die zijn geschikt voor verschillende leeftijden en verschillende mate van verzakkingen. Daarom is het erg belangrijk om de juiste draadtype te kiezen voor het gewenste resultaat. Wij adviseren jou welke draden het beste bij jou passen. 

Na een draadlift behandeling houd je geen littekens er aan over. Het resultaat zie je deels direct maar het volledige resultaat na ongeveer 4-6 weken. Het effect van een draadlift behandeling is 1-2 jaar , afhankelijk van de leeftijd en mate van collageenvorming. 

Voor het ondergaan van een draadlift behandeling kun je het volgende doen:

 • Informeer je arts eventueel over je medicijngebruik (met name als je cortison, antibiotica, slaappillen, kalmerende pillen of anticonceptie gebruikt)
 • Stop met het gebruik van geneesmiddelen die acetylsalicylzuur bevatten
 • Informeer je arts als je verkouden bent, keelpijn hebt, hoest en/of last van huidaandoening krijgt
 • Was je haren de avond voor de behandeling.
 • Draag geen nagellak of make-up op de dag van de behandeling.
 • Rook niet
 • De volgende personen word geen draadlift behandeling aangeraden
 • Personen die allergisch zijn voor polydiaxone, polymelkzuur of coprolactone
 • Personen onder de behandeling van o.a. maligniteiten en autoimmuunziekten
 • Personen jonger dan 18 jaar
 • Personen die infecties of acute ontstekingen hebben in de te behandelen huidgebieden
 • Personen die vlak voor de behandeling een tandheelkundige ingreep hebben ondergaan
 • Personen die lijden aan een auto-immuunziekte of therapie hiervoor krijgen
 • Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
 • Personen met een extreem slappe huid
 • Personen met een aanleg voor het vormen van hypertrofie littekens (brede, roze littekens).

De nazorg

Vermijd na de behandeling het gebruik van haarkleurmiddelen en behandelingen met irriteerde stoffen voor minimaal een maand. Drie dagen na de behandeling mag er geen make-up gedragen worden. Lichamelijke activiteiten kunnen na twee of drie weken weer worden opgepakt. Ervoor even niet. Vermijd blootstelling aan direct (zon) ligt of intense warmte (bijvoorbeeld een zonnebank of sauna) voor minimaal een maand.  

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de PDO-draden of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 06.34411863

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

PDO-draden MONO (vanaf) € 40,-
PDO-draden COG (vanaf) € 99,-

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Swammerdamlaan 15 7002 HP
  Doetinchem
  Tel: 0634411863
  E.: info@arioque.nl

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 10:00 – 18:00
  di-do 10:00 – 20:30
  za 09:00 – 15:00
  zo gesloten

  Arioque Esthétique is per 5 oktober 2023 permanent gesloten na het overlijden van Arioque.  Onze condoleances aan de familie en vrienden in deze tijd van rouw.

   

  Arioque Esthétique encerrou suas atividades permanentemente em 5 de outubro de 2023, após o falecimento de Arioque. Nossas condolências à família e amigos neste momento de luto.

  Powered by