PDO-draden behandeling Doetinchem

Een

draadlift met PDO-draden

is een cosmetische behandeling. Dit draagt bij aan een jongere uitstraling. Het doel van een draadlift is om slappe huid van de wangen, kaaklink en hals subtiel te liften en verstevigen.

Dit door draden onder onder het huidoppervlak te plaatsen. Hierdoor wordt collageen en elastine gestimuleerd. De draden hebben kleine weerhaakjes die helpen de huid vast te pakken. Wanneer ze op de juiste manier geplaatst worden, hebben deze een liftend effect en dragen ze bij aan een strakkere huid.

De behandeling past goed bij volwassenen tussen de dertig en veertig jaar en dan vooral bij wie er sprake is van minimale huidverslapping. Het effect van een draadlift hangt samen met de hoeveelheid collageen die door het lichaam kan worden aangemaakt.

Doordat de draden volledig oplosbaar zijn, heb je ongeveer een jaar plezier van de extra collageen. En de bijdrage aan de verbetering in huidstructuur.

De behandeling met draadliften is snel en met weinig of geen hersteltijd. De behandelingen duurt gemiddeld een klein uurtje. Na het plaatsen an de draadliften kun je gelijk naar huis.

Het is een minder ingrijpende behandeling en beter alternatief dan een chirurgische facelift. Bij een draadlift worden geen onderliggende weefselen gelift.

Chat openen