fbpx
Arioque Evertse | Arioque Esthetique

3 X redenen om voor Arioque Esthétique te kiezen

Er zijn veel verschillende huidverbeteringspraktijken in Nederland. Waarom zou je voor de praktijk van Arioque Esthétique kiezen? In dit artikel vertellen we je waarom. 

Bij Arioque Esthétique kun je terecht wanneer je problemen ervaart met je huid maar ook voor andere behandelingen op beauty gebied kun je er terecht. Arioque biedt behandelingen aan op gebied van: laserontharing, contourverbetering en injectables. Maar waarom kiezen voor Arioque? Lees de redenen om voor Arioque Esthétique te kiezen. 

3 X redenen om voor Arioque Esthétique te kiezen 

1 Beste kosten-baten 

Geen hoofdprijs betalen en een gewenst resultaat? Dat klinkt als muziek in de oren lijkt ons. Bij Arioque Esthétique gaan we voor het beste resultaat. De huidspecialisten nemen de tijd voor je. Geen overvolle wachtkamers maar een kleinschalige praktijk waar je je problemen discreet kunt bespreken. Samen op zoek naar de beste oplossing! Je bent geen nummer maar een verhaal. Daarom start iedere behandeling bij Arioque met een gratis kennismakingsgesprek. 

Tijdens het gesprek wordt er gekeken naar de beste oplossing en ben je direct op de hoogte van de prijs en duur van gekozen behandeling. We bieden niet meer behandelingen aan dan nodig. Hierdoor betaal je nooit onnodig iets extra’s. 

Onderkin verwijderen

2 hoogwaardige technologie

Om ervoor te zorgen dat jouw huid in goede handen is bij Arioque werken we met ervaren therapeuten en cosmetische specialisten. Maar bovenal met de nieuwste apparatuur en de beste technologieën.  We blijven op de hoogte van de nieuwste technologieën en passen deze ook toe. De nieuwste technologieën passen we toe bij: laserontharing, peelings, microneedling, dermapen, mesotherapie, microdermabrasie, LED-therapie, radiofrequentie, lipocavitatie, cryolipolyse en medische producten. 

3 gekwalificeerde vakmensen

Bij Arioque Esthétique werken alleen maar gekwalificeerde vakmensen. Arioque is een geregistreerd: verpleegkundige, huidspecialist en voedingscoach. Daarbij heeft hij verschillende cursussen en opleidingen in specialisaties gehad. Ook werk een arts (dr. J. Hashemi) zo nu en dan in de kliniek.  Met de behandelingen die we aanbieden, professionals, de hoogste technologieën, hebben we de beste kosten-baten verhouding.  

Laserontharing | Arioque Esthetique

Benieuwd welke behandeling jouw kan helpen? Neem een kijkje op de website van Arioque Esthétique. Bij elke aandoening of behandeling staat voldoende informatie. Meer informatie nodig? Maak gratis een intake gesprek bij Arioque en bespreek met hem de mogelijkheden. Je bent geen nummer maar een verhaal! 

Neem een kijkje tussen alle behandelingen voor de huid, schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en aanbiedingen.

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Arioque Esthétique is per 5 oktober 2023 permanent gesloten na het overlijden van Arioque.  Onze condoleances aan de familie en vrienden in deze tijd van rouw.

   

  Arioque Esthétique encerrou suas atividades permanentemente em 5 de outubro de 2023, após o falecimento de Arioque. Nossas condolências à família e amigos neste momento de luto.

  Powered by