fbpx
voordelen van laserontharing

3 X voordelen van laserontharing

Vrouwen spenderen gemiddeld 72 dagen van haar leven aan het scheren van benen, oksels en bikinilijn. Als je dat zo hoort is dat best veel en daar heeft toch niet zin in? Kies voor een makkelijke oplossing om haargroei tegen te gaan: laserontharing. In dit artikel lees je drie voordelen van laserontharing. 

Wat is laserontharing?

Als eerst is het handig om te weten wat laserontharing inhoudt. Bij laserontharing wordt gebruik gemaakt van geconcentreerde golflengtes. Deze laser stuurt heel gericht lichtstralen naar de te ontharen plekken. Met iedere laserstraal wordt een haarwortel geraakt. De laserstraal warmt het haarzakje op, waardoor deze direct wordt vernietigd. Dit zorgt ervoor dat geen nieuwe haren meer uit dit haarzakje kunnen groeien. Het haar komt dus niet meer terug en blijft definitief weg. Na gemiddeld drie tot zes behandelingen ervaar je gewenst resultaat. 

3 x voordelen van laserontharing

1.Nooit meer scheren, waxen en epileren

Misschien is dit wel de belangrijkste reden. Je hoeft nooit meer een scheermesje te pakken. Je haargroei is immers weg en je hoeft dus niet meer te scheren. Soms blijven er nog wat kleine dunne haartjes over. Maar die zie je amper. Hierdoor is een spontaan en onverwacht bezoekje aan het zwembad, strand of sauna geen probleem meer. Je kunt gerust gaan met je gelaserde oksels, benen of bikinilijn. 

2. Geen ingegroeide haartjes meer

Ingegroeide haartjes veroorzaken ontsteking, jeuk, pijn en soms verkleuring of littekenvorming in de huid. Dankzij een laserbehandeling neemt het aantal haren tot tachtig procent af en dat wat overblijft is dunner en zachter. Hierdoor komen ingegroeide haartjes niet meer voor na de behandelingen. Ideaal! 

3. Egale huid 

Door gevolg van ingegroeide haartjes kan je huid ruw en onregelmatig aanvoelen of zelfs kleurverschillen vertonen. Bij een laserontharing behandeling worden alleen de haartjes behandeld en de omliggende huid blijft in takt. Door laserontharing toe te passen, ziet de huid er weer egaal en glad uit. Deze voelt ook zachter aan. 

Door laserontharing toe te passen en haargroei te verwijderen voel je je zekerder en lekkerder in je vel! Wil jij ook een pijnloze, definitieve en veilige behandeling met als resultaat een langdurige, gladde huid en zonder ongewenste haartjes? Neem een kijkje naar de mogelijkheden van laserontharing bij Arioque Esthétique. 

Laserontharing bij Arioque Esthétique

Bij Arioque Esthétique kun je terecht voor verschillende laserontharing behandelingen. Denk aan onderbenen, oksels en bikinilijn. Maar ook rugbeharing of op andere plekken waar ongewenste haargroei is, is allemaal te behandelen met laserbehandelingen.

voordelen van laserontharing

Bij Arioque Esthétique kun je dus terecht voor laserbehandelingen. Bij Arioque Esthétique blijven we continu op de hoogte van deze ontwikkelingen zoadat we je op maat kunnen adviseren en behandelen. Onze specialisten bepalen samen met jou was de beste behandeling(en) is/zijn om tot het gewenste resultaat te komen. 

Neem een kijkje tussen alle behandelingen voor de huid, schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en aanbiedingen.

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Arioque Esthétique is per 5 oktober 2023 permanent gesloten na het overlijden van Arioque.  Onze condoleances aan de familie en vrienden in deze tijd van rouw.

   

  Arioque Esthétique encerrou suas atividades permanentemente em 5 de outubro de 2023, após o falecimento de Arioque. Nossas condolências à família e amigos neste momento de luto.

  Powered by