fbpx
Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

| Zomeractie laserontharing |

Gefeliciteerd! Jij hebt 50% korting gewonnen voor de gehele laserontharing behandeling.*

  Vul je gegevens in

  Krijg je korting

  Plan je behandeling

  Gratis consult 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

* REGELS

1. De korting is geldig voor afspraken gemaakt tot en met 31 juni.

2. De actie is geldig voor alle lichaamsdelen zoals: Baard, rug, buik, bovenlip, benen etc. 

3. Niet in combinatie met andere acties.

* HOE TE GEBRUIKEN

Om je 50% korting te gebruiken dien je de volgende stappen te volgen: 

1. Vul bovenstaande velden en druk op de knop ”Mijn korting krijgen”; 

2. Check de inbox van jouw e-mail en  plan je afspraak via de toegestuurde link;

3. Kom naar onze praktijk op de geplande dag en tijd. Als je niet op de geplande dag kunt komen, neem dan ten minste 48 uur van tevoren contact met ons op om jouw behandeling te verzetten.

VEELGESTELDE VRAGEN

De zeer geconcentreerde lichtbundel die uit de laser komt, wordt opgenomen door het pigment van de haar en omgezet in warmte. Indien de haar zich in de juiste groeifase bevindt, beschadigt de haarwortel zodanig, dat er geen nieuwe haar terug groeit.

Ja, laserontharing behandeling is een veilige behandeling, mits je dit door een gediplomeerde huidspecialist laat doen.
Het licht van de laserontharing dringt door in de huid (tot waar het pigment van de haarzakjes zich bevindt). De behandeling heeft dus geen invloed op iets anders dan de haarzakjes. Laserlicht kan wel schadelijk zijn voor de ogen. Gedurende de laserbehandeling wordt er altijd een laserbril gedragen ter bescherming van de ogen.

De pijnervaring verschilt per persoon, iedereen heeft namelijk een andere pijngrens. De behandeling is niet altijd pijnloos. Sommige lichaamsdelen zijn gevoeliger dan andere. Vaak ervaren patiënten een tintelend, prikkend gevoel ook wel omschreven als elastiekjes of spelden die op de huid worden afgeschoten.

Voor optimaal resultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 4-6 weken.

De haarzakjes worden door de energie die uit de laser komt vernietigd. Dat betekent dat er geen haar meer uit kan groeien waardoor de haarreductie ongeveer 70%-80% is. Het is nooit realistisch om een haarreductie van 100% te verwachten, aangezien er onder onze huid altijd haarzakjes bevinden die ‘slapen’. Deze haarzakjes kunnen actief worden door bijvoorbeeld een wisseling in hormonen, zoals dat bijvoorbeeld het geval is tijdens een zwangerschap, de overgang of gebruiken van steroïden anabolen. Daarnaast kan het gebruik van bepaalde medicijnen de haarzakjes actief maken.

Ontharingsmethodes zoals scheren, waxen of met ontharing crèmes kunnen huidirritaties veroorzaken. Wanneer de haargroei door het laseren wegblijft zullen ook de irritaties wegblijven. De huid krijgt rust en de kans op ingegroeide haren is ook verminderd. Nog een goede reden om te starten met laseren dus!

Ja, de Laser diode is ook geschikt voor laserontharing van de donkere huid.

Een laserontharing behandeling kan alleen als het haar pigment bevat. Lichte haren zijn daarom lastiger te behandelen, blonde of grijze haren pakt de laser niet.

Arioque Esthétique is per 5 oktober 2023 permanent gesloten na het overlijden van Arioque.  Onze condoleances aan de familie en vrienden in deze tijd van rouw.

 

Arioque Esthétique encerrou suas atividades permanentemente em 5 de outubro de 2023, após o falecimento de Arioque. Nossas condolências à família e amigos neste momento de luto.

Powered by