Radiofrequentie doetinchem – Een non-operatieve verjongingsmethode.

Huid verstrakking en versteviging met Radiofrequentie

Cosmetische artsen bevelen de radiofrequentie methode aan als een veilige non-operatieve facelift en verjongingsmethode voor het gezicht (het strak trekken van de huid op jukbeenderen en wangen, verwijderen van wallen, verminderen van kraaienpootjes en diepe rimpels rondom de mond en bijzonder effectief voor het verstrakken van de kaaklijn, etc.). Ook voor de hals, het decolleté, buik, benen en armen wordt deze methode aangeraden.

Deze methode is uiterst effectief en veilig gebleken en is momenteel een van de bekendste in zijn prijsklasse voor huidverjonging. Er is hiervoor geen herstelperiode of pijnstilling nodig.


Hoe werkt een behandeling?


Tijdens de behandeling kan er een koude gel worden aangebracht of een huidserum. De behandelaar gaat met de behandelkop zachtjes over de huid. U voelt prettige warmte op de huid. Echter, de behandeling doet geen pijn en word ervaren als een zeer aangename behandeling. Na de behandeling kan de huid enigszins warm aanvoelen en er kan een matige roodheid zichtbaar zijn. Een beetje alsof jij voelt na het sporten of als jij even lekker in de zon gezeten hebt. De roodheid verdwijnt in de uren na de behandeling.


Hoeveel behandelingen zijn nodig?


Een typische behandelserie bestaat uit 6 behandelingen, tijdens de behandelserie is 1 tot 2 behandelingen per 14 dagen is de norm.


Wanneer mag ik resultaat verwachten?


Sommige mensen zien al na de eerste behandeling resultaat. De gewenste verbetering wordt verkregen na een serie van behandelingen, met resultaten die variëren van persoon. Let wel, het uiteindelijke resultaat kan pas na 3 – 6 maanden worden beoordeeld omdat de behandelingen nog enige tijd nawerken. Bovendien, de resultaten van een radio frequentie behandeling zijn cumulatief, dat wil zeggen, dat het resultaat na elke behandeling sterker wordt.Wat zijn de contra-indicaties?


– Behandeling is niet aan te bevelen in geval van:

– Eczeem

– Verwondingen

– Ontstekingen

Chat openen