Een Cryolipolyse behandeling is pijnloos en breekt vet af!

Bij een Cryolipolyse behandeling verwijderen we lichaamsvet door het bevriezen van vet en vetcellen. Door speciale elementen op het lichaam te plaatsen, koelen we de vetcellen in de bovenste laag tot maar liefst -11 graden Celsius. Deze selectieve koeling beschadigt het omringende weefsel niet, maar zorgt er wel voor dat de vetcellen afgebroken worden. Uiteindelijk voert het lichaam deze in kleine hoeveelheden op een natuurlijke manier af.

Snel, pijnloos, veilig en blijvend van je vetrandjes af? Regel het met een Cryolipolyse behandeling!

 

Wat doet een Cryolipolyse behandeling voor je lichaam?

In verschillende lagen van de huid komt lichaamsvet voor. Iedere laag heeft een andere invloed op eventuele vetophoping, waardoor iedere laag dus ook anders aangepakt moet worden. De onderhuidse laag breekt al vet af door voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding. Bij de bovenste huidlaag is dit meestal wat lastiger. Deze laag ondergaat nauwelijks doorbloeding en is dus een moeilijke laag voor gewichts- en vetverlies. Juist voor deze laag is de behandeling effectief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, ontvang een kortingscode en boek nu een Cryolipolyse behandeling! Reken voor goed af met dat ongewenste randje vet boven de broekriem, op de billen of rondom de armen!

 

Vetcellen houden niet van kou!

Vetcellen kunnen minder goed tegen kou dan andere lichaamscellen en lichaamseigen stoffen. De kou pakt de slechte vetcellen waar je graag vanaf wilt aan. De gezonde cellen blijven tijdens de behandeling onbeschadigd, waardoor dit een volkomen veilige en zeer effectieve behandeling is om van ongewenst vet af te komen. Cryolipolyse breekt het vet bovendien op een natuurlijke manier af. Hierdoor krijgt de huid tijd en ruimte om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid verslapt ook niet en oogt en voelt steviger aan dan ooit tevoren.

 

Welke vetzones worden aangepakt met een Cryolipolyse behandeling?

De behandeling wordt ingezet  op verschillende delen en zones van het lichaam, namelijk:

  • Borstvorming bij mannen
  • Rondom de heupen (ook wel ‘zadeltassen’ genoemd)
  • Op de taille (ook wel ‘lovehandles’ genoemd)
  • Rondom de buik (ook wel ‘zwembandjes’ genoemd)
  • Benen
  • Armen
  • Billen

Hoeveel behandelingen er nodig zijn, verschilt per persoon. Vaak is na één behandeling al wel een duidelijk verschil zichtbaar. Er worden indien gewenst meerdere gebieden in één behandeling aangepakt.

Wil jij ook een pijnloze en volkomen veilige behandeling met als resultaat een stevige huid zonder vetrandje? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, ontvang een kortingscode en boek een Cryolipolyse behandeling! Je zult verbaasd zijn over het blijvende effect van deze behandeling.

 

Waarom kiezen voor Cryolipolyse?

Een Cryolipolyse behandeling wordt uitwendig toegepast en is volkomen veilig. Je hoeft jezelf dus absoluut geen zorgen te maken over eventuele gezondheidsrisico’s. Er komen geen naalden en andere enge voorwerpen bij kijken, wat er ook voor zorgt dat de behandeling volledig pijnloos is! Tot slot biedt deze behandeling de uitkomst, wanneer sporten of een dieet niet de gewenste resultaten laten zien. Een Cryolipolyse behandeling corrigeert het figuur. De ‘moeilijke’ kilo’s verdwijnen en komen ook niet meer terug. De vetcellen worden definitief vernietigd en uit het lichaam afgevoerd, waardoor je een blijvend resultaat behoudt.

 

Kortingsactie voor een Cryolipolyse behandeling

Een Cryolipolyse behandeling kost € 129,- per sessie. Overweeg je een behandeling te ondergaan? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van Arioque Esthétique en ontvang een kortingscode voor een Cryolipolyse behandeling! Met deze kortingscode krijg je 15% korting op je eerste behandeling. Hierdoor bedragen de kosten van je behandeling bij Arioque Esthétique slechts €109,65!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor je Cryolipolyse behandeling!

 
Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord

 

 

Advies

Toch nog twijfels over de behandeling? Geen paniek! Een intakegesprek bij Arioque Esthétique is kosteloos en geheel vrijblijvend. Tijdens een intakegesprek bekijkt onze huidspecialist direct of een behandeling mogelijk is en wat het effect is. Op basis van deze analyse en jouw eigen wensen, stellen we een persoonlijke kuur samen. Je weet precies wat de behandeling gaat kosten om het gewenste resultaat te bereiken.

Chat openen