fbpx
Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

HIFU

Ontdek de voordelen van een HIFU behandeling! 

Mensen kiezen vaak voor een HIFU behandeling als ze last hebben van een verslapte en gerimpelde huid, maar niet toe zijn aan botox, fillers of een facelift. Het grote voordeel van HIFU is dat er geen herstelperiode is! Daarnaast is er ook niet direct waar te nemen dat de behandeling ondergaan is.

HIFU

High Intensity Focused Ultrasound

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Tijdens deze behandeling dringt het HIFU apparaat door de verschillende lagen van de huid heen. Dit gebeurd door middel van geluidsgolven en zonder dat er in de huid gesneden hoeft te worden. De ultrasone geluidsgolven uit het HIFU apparaat dringen door tot maar liefst drie lagen in de huid. Deze geluidsgolven verhogen de temperatuur in de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag. De temperatuursverhoging stimuleert de collageenaanmaak. Met deze techniek kunnen we resultaten behalen die met conventionele behandelingen ondenkbaar zijn.

De magie van HIFU

De magie van HIFU zit ‘m in het feit dat na deze behandeling het lichaam gedurende drie maanden zelf het werk gaat doen. Het gaat collageen aanmaken in de huidlagen die zijn behandeld! Gedurende drie maanden na de behandeling zie je dat je huid zich strakker trekt. Het is een geweldige ervaring die bij sommige personen zelfs tot zes maanden kan aanhouden! Een HIFU behandeling is geschikt voor gelaat, hals, decolleté, onderkin, armen, billen, benen en buik. De behandeling is volkomen veilig maar niet geheel pijnloos, toch is dit gevoel voor de meeste mensen goed te verdragen. Indien gewenst is het mogelijk de huid door middel van een verdovende zalf wat ongevoeliger te maken. De behandeling kan overigens ook veilig gecombineerd worden met andere bio-stimulatoren zoals bijvoorbeeld Radiesse.

Boek nu een HIFU behandeling!

Overweeg je een HiFU behandeling te doen? Plan dan een afspraak in! We zullen de gehele behandeling, de mogelijkheden en de te verwachten resultaten voorafgaand aan de behandeling met je bespreken. Laat je daarna verrassen door het buitengewone resultaat die deze behandeling biedt. 

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de HIFU behandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 06.34411863

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

HIFU behandeling   
Wallen  € 150
Voorhoofd € 199
Handen € 199
Neus-lippenplooien € 299
Wenkbrauwlift +wallen+kraaienpootjes  € 350
Wangen € 350
Decolleté € 399
Kaaklijn of onderkin € 450
Gehele gezicht  € 699
Gezicht en onderkin  € 799
Gezicht, onderkin en decolleté   € 899

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Swammerdamlaan 15 7002 HP
  Doetinchem
  Tel: 06.34411863
  E.: info@arioque.nl

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 10:00 – 18:00
  di-do 10:00 – 20:30
  za 09:00 – 15:00
  zo gesloten

  Arioque Esthétique is per 5 oktober 2023 permanent gesloten na het overlijden van Arioque.  Onze condoleances aan de familie en vrienden in deze tijd van rouw.

   

  Arioque Esthétique encerrou suas atividades permanentemente em 5 de outubro de 2023, após o falecimento de Arioque. Nossas condolências à família e amigos neste momento de luto.

  Powered by