HIFU behandeling facelit zonder operatie – Doetinchem


High Intensity Focused Ultrasound

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Tijdens deze behandeling dringt het HIFU apparaat door de verschillende lagen van de huid heen. Dit gebeurd door middel van geluidsgolven en zonder dat er in de huid gesneden hoeft te worden. De ultrasone geluidsgolven uit het HIFU apparaat dringen door tot maar liefst drie lagen in de huid. Deze geluidsgolven verhogen de temperatuur in de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag. De temperatuursverhoging stimuleert de collageenaanmaak. Met deze techniek kunnen we resultaten behalen die met conventionele behandelingen ondenkbaar zijn.

De magie van HIFU zit ‘m in het feit dat na deze behandeling het lichaam gedurende drie maanden zelf het werk gaat doen. Het gaat collageen aanmaken in de huidlagen die zijn behandeld! Gedurende drie maanden na de behandeling zie je dat je huid zich strakker trekt. Het is een geweldige ervaring die bij sommige personen zelfs tot zes maanden kan aanhouden! Een HIFU behandeling is geschikt voor gelaat, hals, decolleté, onderkin, armen, billen, benen en buik. De behandeling is volkomen veilig maar niet geheel pijnloos, toch is dit gevoel voor de meeste mensen goed te verdragen. Indien gewenst is het mogelijk de huid door middel van een verdovende zalf wat ongevoeliger te maken. De behandeling kan overigens ook veilig gecombineerd worden met andere bio-stimulatoren zoals bijvoorbeeld Radiesse.


Boek nu een HIFU behandeling!

Overweeg je een HiFU behandeling te doen? Plan dan een afspraak in! We zullen de gehele behandeling, de mogelijkheden en de te verwachten resultaten voorafgaand aan de behandeling met je bespreken. Laat je daarna verrassen door het buitengewone resultaat die deze behandeling biedt.

Chat openen