fbpx
huidverzorgingstips voor in de winter

6 x huidverzorgingstips voor in de winter

Je huid goed verzorgen in de winter is belangrijk. Je huid heeft last van de temperatuurverschillen, de gure wind en het kleine winterzonnetje. Hoe verzorg jij je huid het beste dan? Wij geven huidverzorgingstips voor in de winter in dit artikel.

Huidverzorgings tips voor in de winter 

1 Huid reinigen 

Reinig je huid met een milde cleans of lotion om vuil en onzuiverheden aan het einde van de dag te verwijderen. Handig is om een product te kiezen die geschikt is voor de droge of gevoelige huid. Vermijd het liefs producten die parfum en alcohol bevatten. Dit is vaak te zwaar voor de meeste huidtypes in de winter.

2 Crèmes smeren

Na het reinigen van je huid is het goed om een moisturizer of hydraterend serum aan te brengen. Deze producten trekken snel in en geven je huid een boost.  De crèmes van Mesoage werken verstevigend, kalmerend, ademende en beschermend. Verminderen vochtverlies en verstevigen de huid. En voorkomt een droge en ruwe huid. In de winter erg fijn.  Neem een kijkje in de webshop en zoek naar jouw geschikte crème van Mesoage.

3 Goede dagcrème 

Gebruik dus ook een goede dagcrème. Het liefste een met SPF. In de winter schijnt de zon ook en sneeuw weerkaatst het zonlicht ook nog eens. Om huidveroudering zo veel mogelijk te vertragen is een dagcrème met SPF een goede must. Het liefst een dagcrème die een vettig beschermlaagje achterlaat. Dit tegen uitdroging van je huid in de gure wind. En psst, met die gure wind knijp jij vaker met je ogen. Hierdoor kunnen fijne lijntjes sneller tevoorschijn komen. Smeren dus met een goede oog crème.

huidverzorgingstips voor in de winter

4 Gezichtsmaskers 

 Af en toe iets extra’s voor je huid is ook fijn. Een hydraterend gezichtsmakers aanbrengen vind je huid zeker fijn. Je huid krijgt verzorgende ingrediënten en kan er weer tegen. 

5 Lippen smeren

En vergeet je lippen ook niet! In de winter zijn droge en gesprongen lippen irritatie nummer één. Lippen zijn het meest gevoelige stukje van onze huid in het gezicht. Daarom is het belangrijk om deze in de winter goed te verzorgen. Bescherm ze met een vettige lipbalsem. Het liefst geen balsems met een kleurtje, smaakje of verfrissende toevoeging als mint en eucalyptus. Dit zijn irriterende stoffen in de winter voor je lippen. Houd ze vettig en dat is voldoende.

6 Beweeg voldoende 

Blijf ook in de winter voldoende bewegen. Beweging stimuleert de doorbloeding en dat is weer goed voor de stofwisseling van je huid. 

Je huid goed verzorgen in de winter is dus belangrijk. Met deze huidverzorgingstips voor in de winter moet dat zeker goed gaan, Maar niet alleen in de winter. Het verzorgen van je huid is altijd belangrijk. 

Toe aan een hele reiniging van je huid? Een dieptereiniging van je huid is ook goed om eens in de zo veel tijd te doen. Hierdoor wordt je huid weer fris, schoon en je huidfunctie verbeterd en hersteld. Goed om dit na de wintermaanden eens te doen.

Huidbehandelingen in de winter bij Arioque Esthétique

Bij Arioque Esthétique kun je terecht voor verschillende behandelingen voor het reinigen van je huid. We helpen je gericht met het verbeteren en reinigen van je huid. Hierdoor ziet je huid er weer schoon, stralend en vitaal uit. 

Een peeling helpt je ook bij het reinigen van je huid. De gezonde huid komt weer boven na een peeling. De oude oppervlakkige huidcellen worden verwijderd, waarna nieuwe en jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor wordt de huid weer zacht en egaal. 

Bij Arioque Esthétique worden verschillende peelings aangeboden. Bij Arioque Esthétique blijven we continu op de hoogte van deze ontwikkelingen zoadat we je op maat kunnen adviseren en behandelen. Onze specialisten bepalen samen met jou was de beste behandeling(en) is/zijn om tot het gewenste resultaat te komen. 

Neem een kijkje tussen alle behandelingen voor de huid, schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en aanbiedingen.

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Arioque Esthétique is per 5 oktober 2023 permanent gesloten na het overlijden van Arioque.  Onze condoleances aan de familie en vrienden in deze tijd van rouw.

   

  Arioque Esthétique encerrou suas atividades permanentemente em 5 de outubro de 2023, após o falecimento de Arioque. Nossas condolências à família e amigos neste momento de luto.

  Powered by