fbpx
Arioque Esthétique | Laserontharing, Cryolipolyse, Acnebehandeling

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling die dode huidcellen in de opperhuid, ofwel de bovenste huidlaag, verwijdert door middel van een diamantpeeling. De huid wordt gladder gemaakt door de diamant- en vacuümbehandeling. De peeling verwijdert dode huidcellen en dat zorgt voor een verjongde en vernieuwde huid. Na de eerste behandeling is het resultaat al zichtbaar: een mooiere, gladdere huid. Tijdens de vacuümbehandeling ervaart de cliënt een licht schavend gevoel. Aan de hand van je huidstructuur en de kwaliteit van de huid, bepaalt onze huidspecialist de intensiteit van deze behandeling.

Microdermabrasie | Arioque Esthetique

Voor welk huidtype?

Tijdens de intake kijkt onze huidspecialist of de huid voor de behandeling in aanmerking komt. Microdermabrasie kan ingezet worden bij onder andere de volgende huidaandoeningen:

 • Acne huid / littekens
 • Pigmentvlekken
 • Verstopte poriën
 • Rokershuid
 • Littekens
 • Ruwe, droge en futloze huid
 • Zonbeschadigde huid
 • Gerstekorrels
 • Ondiepe rimpels en lichte lijntjes
 • Vette huid

Uit hoeveel behandelingen bestaat een microdermabrasie-kuur?

Het aantal behandelingen dat nodig is voor een optimaal resultaat verschilt per persoon. Leeftijd en de huidconditie spelen een belangrijke rol. Naarmate we ouder worden verloopt de celdeling trager. Hierdoor zijn er vaak meer behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Eventuele huidaandoeningen zijn bepalend voor de intensiteit waarmee de behandeling wordt uitgevoerd. Tijdens een eerste afspraak wordt je huid geanalyseerd en aan de hand daarvan wordt een persoonlijke kuur voor je samengesteld.

Nazorg

Na de behandeling kan de huid er wat rood uitzien of trekkerig aanvoelen. Dit is volkomen normaal en trekt binnen enkele uren tot dagen weg. Het wordt aangeraden om in de dagen na de behandeling direct zonlicht te vermijden. Om de huid extra goed tegen de zon te beschermen wordt geadviseerd om een zonnebrandcrème met hoge factor aan te brengen. Enkele dagen na de behandeling kunnen er plaatselijk schilfers en kleine wondjes tevoorschijn komen. Dit hoort bij het huidvernieuwingsproces. Probeer de huid met rust te laten en er niet aan te zitten. De huid herstelt vanzelf.

BEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK

Indien je meer informatie wenst over de microdermabrasie behandeling of wanneer je wilt weten of deze behandeling geschikt is voor jou, nodigen wij je graag uit bij Arioque Esthétique voor een vrijblijvend consult.

Tel.: 06.34411863

We heten je graag welkom bij Arioque Esthétique.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en het resultaat zijn cliënt-afhankelijk.

Microdermabrasie € 70,-
Bij afnamen van een kuur (8 behandelingen) € 65,-
   
   
   
   

 

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Swammerdamlaan 15 7002 HP
  Doetinchem
  Tel: 06.34411863
  E.: info@arioque.nl

  OPENINGSTIJDEN

  ma-wo-vr 10:00 – 18:00
  di-do 10:00 – 19:30
  za 09:00 – 15:00
  zo gesloten

  Arioque Esthétique is per 5 oktober 2023 permanent gesloten na het overlijden van Arioque.  Onze condoleances aan de familie en vrienden in deze tijd van rouw.

   

  Arioque Esthétique encerrou suas atividades permanentemente em 5 de outubro de 2023, após o falecimento de Arioque. Nossas condolências à família e amigos neste momento de luto.

  Powered by